Νέες σκέψεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εάν το lockdown διαρκέσει παραπάνω από τις 16 Μαρτίου

Το νέο «στοπ» που έβαλαν Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και Πολιτεία έχει φέρει νέους προβληματισμούς στην ΕΠΟ, η οποία την περασμένη Παρασκευή είχε θέσει ως ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος τις 28 Μαρτίου.

Με τις νέες εξελίξεις και τις εγγυήσεις του κυρίου Μαυρωτά (θυμηθείτε εδώ) η ημερομηνία επανέναρξης μετακινήθηκε κατά μια εβδομάδα, συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου, πάντα με δεδομένο πως οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την επόμενη Τρίτη.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, μέσα στα σενάρια της ΕΠΟ είναι και η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος καθώς τα χρονικά περιθώρια για προετοιμασία και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος στενεύουν.

Να σημειωθεί πως ακόμα και αν οι ομάδες επιστρέψουν στις προπονήσεις έγκαιρα, θα πρέπει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, η ΓΓΑ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού να εγκρίνουν την έναρξη των επίσημων αγώνων στην ημερομηνία που έχει σημειώσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (04/04), ένα ακόμη γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η λογική έχει πάει περίπατο εδώ και αρκετό καιρό όσον αφορά τον χώρο του αθλητισμού…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *