Από την Δόξα… στα Τρίκαλα ο Λάλας!

Κοντά σε συμφωνία με τον ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται ο Χρήστος Λάλας, ο οποίος απασχόλησε πριν από λίγες εβδομάδες την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η συνέντευξή του συνεργάτη του, Θεόφιλου Αναστασιάδη, στην αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει»:

Αρχικά επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία: «Πράγματι είμαστε σε καλό δρόμο, τις επόμενες μέρες θα υπογράψουμε και ένα προσύμφωνο και η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια του κ. Λάλα».

Για τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών είπε: «Κάθε σοβαρή προσπάθεια απαιτεί και έναν σοβαρό χρόνο. Δεν νομίζω ότι είναι όλα νούμερα. Υπάρχει μία ιστορική ομάδα από πίσω η οποία θέλει και πολύ προσεκτική μελέτη και πολύ προσεκτικά βήματα».

«Όταν μάθαμε για τα Τρίκαλα φύγαμε από την Δράμα»

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του Χρήστου Λάλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο σημείωσε: «Πάντα υπήρχε αγάπη για το ποδόσφαιρο , αγάπη για την πατρίδα του και αγάπη για τον τόπο του από τον Χρήστο τον Λάλα οπότε αυτό τον οδήγησε προς τα Τρίκαλα».

Πριν τα Τρίκαλα πάντως, ο Λάλας είχε επιχειρήσει πάλι με ενδιάμεσο τον Θεόφιλο Αναστασιάδη να αποκτήσει την Δόξα Δράμας: «Όντως είχαμε κάνει μία προσπάθεια με την Δόξα Δράμας αλλά δεν γνωρίζαμε τότε ότι ο κ. Αϊβάζογλου ενδιαφερόταν να δώσει τα Τρίκαλα. Μόλις το μάθαμε αυτό αποσύραμε κάθε ενδιαφέρον από την Δόξα Δράμας»

«Τα Τρίκαλα είναι σε καλά χέρια»

Ο Θεόφιλος  Αναστασιάδης επιβεβαίωσε ότι είχε έρθει ο ίδιος στα Τρίκαλα για να δει από κοντά πως είναι τα πράγματα την στιγμή που ο Ηλίας Αϊβάζογλου διέψευδε πως μιλούσε μαζί τους: «Βέβαια ήρθα στα Τρίκαλα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι σε πολύ καλά χέρια τόσο από την πλευρά του ιδιοκτήτη κ. Αϊβάζογλου όσο και από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή κ. Σαμολαδά. Η νυν διοίκηση χειρίζεται όλα τα θέματα με σοβαρότητα και οι επαφές μαζί της ήταν άριστες και είχαμε πλήρη ενημέρωση. Δεν υπήρξε κάτι το αρνητικό».

Ο Θεόφιλος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στο προσύμφωνο το οποίο θα υπογράψουν οι δύο πλευρές στα αρχές της επόμενης εβδομάδας: «Έχουμε συμφωνήσει να γίνει αυτό. Περιμένουμε και τον κ. Λάλα να έρθει , να υπογράψουμε ένα προσύμφωνο την Δευτέρα ώστε να αναλάβει και τυπικά πρόεδρος για να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την νέα μεταγραφική περίοδο».

«Στηρίζουν τον Λάλα και άλλοι επιχειρηματίες»

Ο συνεργάτης του Λάλα αποκάλυψε πως ο Λάλας θα έχει και την στήριξη κάποιων ελλήνων του εξωτερικού: «Στο εξωτερικό δραστηριοποιούνται πολλοί Τρικαλινοί επιχειρηματίες και σίγουρα κάποιοι εξ αυτών θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται. Έχει κάνει τις επαφές του και ευελπιστούμε ότι θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα».

Συνέντευξη τύπου και πενταετές πλάνο…

Ο Θεόφιλος Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι την ερχόμενη εβδομάδα και μετά την υπογραφή του προσυμφώνου «θα κατεβούμε στα Τρίκαλα για μία πρώτη γνωριμία του Χρήστου Λάλα  με την πόλη και την ομάδα. Στην συνέχεια αφού οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα κάνουμε μία συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας που περιλαμβάνει έναν πενταετή προγραμματισμό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ομάδα ανταγωνιστική και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο του Νομού Τρικάλων στο γήπεδο».

«Θα μιλήσουμε με όλα τα στελέχη»

Σε ερώτηση για το αν θα φέρουν δικά τους στελέχη ή αν θα αποχωρήσουν όσοι είναι τώρα στην ομάδα είπε πως θα μιλήσουν με όλα τα στελέχη της ΠΑΕ και η προσπάθεια τους θα είναι να διατηρήσουν τον θετικό ιστό που υπάρχει».

Ειδικότερα για τον Νίκο Σαμολαδά είπε: «Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι αξιέπαινος και σίγουρα θα καθίσουμε να συζητήσουμε μαζί του».

«Προπονητής που θα κάνει κλικ στην ομάδα»

Για το θέμα του νέου προπονητή είπε: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε έναν προπονητή που να κάνει κλικ στην ομάδα που θα μπορέσει να προχωρήσει και να αναπτύξει την ομάδα».

Τέλος ο συνεργάτης του Χρήστου Λάλα είπε πως πρόθεση τους είναι να αξιοποιήσουν τα ντόπια ταλέντα ενώ κατέστησε σαφές πως πρόθεση τους είναι να συνεργαστούν με τον Ερασιτέχνη σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο θέμα χρήσης του αθλητικού κέντρου της Σωτήρας.

Απόδοση: sportrikala.gr

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *