Αετός Βαρβάρας – Δόξα Δράμας 2-1: Ήττα σοκ για τους μαυραετούς

Ήττα σοκ γνώρισε η Δόξα στο πρώτο ματς του 2024 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο, χάνοντας με σκορ 2-1 από την ουραγό μέχρι πριν από αυτή την αγωνιστική ομάδα του Αετού Βαρβάρας.

Μια ήττα που έφερε την Δόξα και πάλι κάτω από την διαχωριστική ζώνη στη 12η θέση με 19 βαθμούς και χρειάζεται άμεσα τους βαθμούς της νίκης στο επόμενο και πάλι εκτός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό πλέον Άρη Πετεινού Ξάνθης.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση και ανέβηκαν στους 11 βαθμούς πιάνοντας στην 14η θέση την Αναγέννηση Επανομής και την Βέροια.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος σε λασπωμένο γήπεδο η Δόξα μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε με καλό σουτ του Περσίδη στο 7’.

Στο 17’ σε διεκδίκηση της μπάλας του τερματοφύλακα Μπεζυρτζή με τον Βούρτη, ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των μαυραετών ότι δεν υπήρξε παράβαση. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κεχαγιάς και έγραψε το 1-0.

Η Δόξα πίεσε και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 41’ να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του Χατζηδημητρίου δεν βρήκε εστία.

Στο β’ μέρος η πίεση της Δόξας έγινε μεγαλύτερη και στο 60’ σε φάση διαρκείας από σέντρα του Θεοδοσιάδη ο Μπρατσιάνη ισοφάρισε σε 1-1.

Η Δόξα σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο 20λεπτό, απείλησε δύο φορές με Χατζηδημητρίου και Ρούτση, αλλά στο 88’ δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα στο ματς και πάλι από τον Κεχαγιά που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα και από κοντά έκανε το τελικό 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χατζηβασιλείου με βοηθούς Κωνσταντινίδη – Χρυσανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Βαρβάρας:(Ζαρογιάννης): Παπαβασιλείου, Τσιότρας, Βούρτης, Παπαγεωργίου, Σαούλης, Βλαχάκης, Πετάλλι, Μιχαηλίδης(79′ Γκούτσιος) Δ. Κωτάκης, Παπαδημητρίου(54′ Γκουργκούτας),Κεχαγιάς.

Δόξα Δράμας(Άκης Στολτίδης): Μπεζυρτζής ,Ευθυμιάδης, Μαντζανάς, Θεοδοσιάδης, Ιορδανίδης(80′ Ξανθόπουλος), Παπαϊωάννου, Περσίδης(63′ Ρούτσης), Μπλιός, Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη, Κυριακίδης Δημήτρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *