Δόξα Δράμας: Πρώτη συνάντηση του Άγγελου Καλλινικίδη και των παικτών της Δόξας Δράμας | Νέος προπονητής των Μαυραετών ο Γιώργος Λάλας

Πραγματοποιήθηκε εχθές συνάντηση του Άγγελου Καλλινικίδη και των ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας εκει που βρέθηκε και ο νέος τεχνικός απο οτι φαίνεται των Μαυραετών ο Γιώργος Λάλας καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

Την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας και το νέο προπονητικό σχήμα έκανε ο νέος κορυφαίος διοικητικός παράγοντας του συλλόγου μας Άγγελος Καλλινικίδης με τους συνεργάτες του.

Η προκαθορισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής συνάντηση έγινε στο χώρο του μουσείου μας και εγκαινιάζει την εμπλοκή της οικογένειας Καλλινικίδη στα διοικητικά του ΓΣ Δόξα Δράμας.

Παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι δραμινοί στην καταγωγή ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο νέος προπονητής Γιώργος Λάλας με τους συνεργάτες του και μέλη του νέου συμβουλίου, όπως αυτό αναμένεται να σχηματοποιηθεί μετά την εκλογική διαδικασία της 19ης Ιουνίου,

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Άγγελος Καλλινικίδης αφού καλωσόρισε ποδοσφαιριστές, προπονητές και τα μέλη του νέου συμβουλίου τόνισε ότι βασικός στόχος του είναι η ανοδική πορεία της ομάδας και η επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο φυσικός αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Κόντος που χαιρέτησε τον ερχομό της νέας διοίκησης και αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τους παίκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *