Δεν παραιτείται η διοίκηση Δ. Περσίδη | Τι γίνεται με το ενδιαφέρον της οικογένειας Καλλινικίδη

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ώστε να αποφασίσουν τις ενέργειες τους μέχρι τις εκλογές του συλλόγου τον Ιούλιο του 2024.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας η σημερινή διοίκηση της ομάδας δεν παραιτείται καθώς υπάρχουν κάποια ανοιχτά μέτωπα και υποχρεώσεις με πιο σημαντική η διοργάνωση του τουρνουά Αθανάσιος Δουμπέσας.


Από την άλλη πλευρά στην γενική συνέλευση ο Άγγελος Καλλινικίδης ανακοίνωσε το ενδιαφέρον του ώστε να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, όμως ζήτησε να παραιτηθεί άμεσα η διοίκηση Περσίδη, κάτι που δεν έγινε.


Στην Γενική Συνέλευση ανέφερε ο κ. Καλλινικίδης ότι αν δεν παραιτηθεί άμεσα η διοίκηση της Δόξας θα αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της προεδρίας της ομάδας από την οικογένεια του, με τον κ. Περσίδη τότε να προτείνει να κάνουν μαζί τον σχεδιασμό μέχρι τον Ιούλιο και από εκεί και πέρα να πάμε σε μια ομαλή μετάβαση.


Πλέον μένει να μάθουμε τις προθέσεις της οικογένειας Καλλινικίδη μετά από αυτή την εξέλιξη και φυσικά την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Δόξας Δράμας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *