Γ’ Εθνική: Καταγγέλλει φιλοξενία και συμπεριφορές από Αναγέννηση Πλαγιάς ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου!

Σοβαρές καταγγελίες από τη διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου για τη φιλοξενία και της συμπεριφορά των διοικούντων της Αναγέννησης Πλαγιάς και τους προπονητή της στο παιχνίδι της Κυριακής (0-0).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου:

«Καταγγέλλουμε! Πρωτοφανή γεγονότα εξελίχθηκαν χθες (σ.σ προχθές) στο Κιλκίς! Συγκεκριμένα ο Μέγας Αλέξανδρος καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Διοίκησης της Αναγέννησης Πλαγιάς και του υποτιθέμενου προπονητή της ομάδας κ. Χατζηιωαννίδη Γεωργίου .

Συγκεκριμένα:

Ενώ όλοι οι φίλαθλοι και ο κόσμος τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα στην βόρεια κερκίδα του γηπέδου ο κ. Χατζηιωαννίδης ήταν ένας από τους ελάχιστους που η Διοίκηση της Αναγέννησης τοποθέτησαν στην νότια κερκίδα και ειδικά πίσω από τους δύο πάγκους των ομάδων έτσι ώστε να μπορεί να καθοδηγεί την ομάδα του, μιας και δεν φέρει δίπλωμα προπονητή και δεν επιτρέπεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας με αυτήν την ιδιότητα.

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτόν τον ρόλο , καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε να εξυβρίζει χυδαία τον προπονητή, τους παίχτες και τον γενικό αρχηγό του Μέγα Αλέξανδρου έχοντας προφανή σκοπό να τους εξοργίσει έτσι ώστε να πετύχει τον σκοπό του, δημιουργώντας θέμα από το πουθενά. Ο αγώνας είχε φτάσει στο πέρας του. Όμως το τρίτο ημίχρονο είχε μόλις ξεκινήσει. Σύσσωμη η Διοίκηση της Αναγέννησης και ο κ. Χατζηιωαννίδης κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια κινήθηκαν απειλητικά, ξεκινώντας τους προπηλακισμούς και τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον όλων των ανθρώπων του Μέγα Αλέξανδρου.

Με ύβρεις και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τους δύο έγχρωμους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ακόμα ο κ. Χατζηιωαννίδης δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα των αποδυτηρίων της ομάδας μας αφότου ποδοσφαιριστές και προπονητής του #ΜΕΓΑ αποσύρθηκαν ώστε να ετοιμαστούν για την αναχώρηση , με σκοπό να συνεχίσει τα επεισόδια. Οι πιο ψύχραιμοι άνθρωποι του Δ.Σ. του #ΜΕΓΑ προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να εξηγήσουν πως δεν μας αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές.

Η οποίες “διαφορές” λύνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων και πουθενά αλλού. Σήμερα μετά τον άδικο χαμό του 19χρονου Άλκη κάποιοι δυστυχώς δεν δείχνουν να παραδειγματίζονται και σπρώχνουν το ποδόσφαιρο πιο βαθιά στο σκοτάδι. Κρίμα όταν ειδικά αυτοί οι κάποιοι απαρτίζουν Διοικήσεις σωματείων , όπου θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι δίνοντας το σωστό παράδειγμα. Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε σε οποιαδήποτε υποτυπώδη φιλοξενία όπου κάθε ομάδα προσφέρει τα ελάχιστα στους φιλοξενούμενους.

Δ.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *