Βαθμολογικές απώλειες για τους πρωτοπόρους της Γ’ Εθνικής: Καμπανιακός – Βύρων Καβάλας 1-1, Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης 0-0 και Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου 3-1

Αγωνιστική των εκπλήξεων η 19η στη Γ’ Εθνική κατηγορία στον πρώτο όμιλο μια και κανένας από τους τρεις που οδηγούν την κούρσα στον πρώτο όμιλο δεν κατάφερε να κερδίσει.

Ο πρωτοπόρος Καμπανιακός αν και προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Ιγνατίδη στο 34’, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Βύρων Καβάλας που παλεύει για την επιβίωση του με γκολ του Τσερπέ στο 82’.

Την γκέλα του Καμπανιακού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Καβάλα μένοντας στη λευκή ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον ανεβασμένο Νέστο Χρυσούπολης που παίρνει παντού βαθμούς.

Ο 3ος της παρέας Απόλλων Παραλιμνίου έφυγε με ήττα 3-1 από τη Δράμα με την πολύ σοβαρή Δόξας να φτάνει στο νικηφόρο αποτέλεσμα με τα γκολ των Σαμπανίδη στο 25’, Κόντου στο 48’ και Μπλιού στο 50’, με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται στο γκολ της τιμής στο 86’ με τον Τσιάτρη.

Νίκες για Θερμαϊκό, Ποσειδώνα, Πανθρακικό και Αγροτικό Αστέρα

Ο Πανδραμαϊκός δεν τα κατάφερε στην Κομοτηνή και ηττήθηκε με γκολ του Γιαννατσικίδη στο 85’ από τον τοπικό Πανθρακικό, την ίδια ώρα που ο Θερμαϊκός σημείωνε σε γήπεδο του πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής κερδίζοντας με σκορ 3-1 τον Ορφέα Ξάνθης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Παπάζογλου που πέτυχε χατ – τρικ, με τον Κουκορίγκο αρχικά να ισοφαρίζει στο 58’ σε 1-1 για την ομάδα του Ορφέα.

Αναμενόμενη νίκη για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας που αν και βρέθηκε να χάνει 0-1 από τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με γκολ του Τουρσάι στο 7’, γύρισε το ματς σε 4-1 με τα τέρματα των Ξανθόπουλου, Μυλόπουλου, Γκέσιου με πέναλτι και Δεληζάνου στις καθυστερήσεις.

Τέλος νίκη γοήτρου με γκολ του Λεσάι στο 55’ πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας με 1-0 απέναντι στην Αλεξανδρούπολη.

Να θυμίσουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Άρης Αβάτου.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκορερ της 19ης αγωνιστικής:

Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου 3-1 (25′ Σαμπανίδης, 47′ Κόντος, 49′ Μπλιος / 85′ Τσιάτρης)

Αγροτικός Αστέρας – Αλεξανδρούπολη 1-0 (55′ Λεσάι)

Καμπανιακός – Βύρων Καβάλας 1-1 (34′ Ιγνατίδης πεν / 82′ Τσερπές)Καβάλα [] – Νέστος Χρυσούπολης [] 0-0

Θερμαϊκός Θέρμης – Ορφέας Ξάνθης 3-1 (33′-65′-89′ πεν Παπάζογλου / 58′ Κουκουρίγκος)

Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Μ.Αλεξ.Ορφανίου [] 4-1 (39′ Ξανθόπουλος, 48′ Μυλόπουλος, 73′ Γκέσιος πεν, 90′ Δεληζάνος / 7′ Τουρσάι)

Πανθρακικός – Πανδραμαϊκός [] 1-0 (85′ Γιαννατσικίδης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *