Αετός Ορφανού – Α.Ε. Αμπελοκήπων 4-0 : Παρουσιάστηκε ανέτοιμη και γνώρισε δίκαιη ήττα

Την  ήττα με 4-0 γνώρισε σήμερα στο Ορφάνι η Α.Ε. Αμπελοκήπων, στο πρώτο της παιχνίδι μετά από  6 μήνες. Η ομάδα  του Γιάννη Ιωαννίδη δεν κατάφερε να μπεί στο ρυθμό του παιχνιδιού και να παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει τα τελευταία χρόνια.

Το παιχνίδι για της Δραμινή ομάδα στράβωσε από την αρχή αφού ο Αετός άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τσιλόγλου  για το 1-0.

Στην συνέχεια οι Αμπελόκηποι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και είχαν 2 καλές ευκαιρίες, αρχικά με τον Περσίδη στο 10’ όταν το σουτ πέρασε άουτ και με τον Στάϊκο στο 35’, χωρίς να μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν και βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Σαλπιγγίδη για το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφεραν να βρούν το γκολ που θα ξανα έμπαιναν στο παιχνίδι.

Στο 65’ ο Αετός βρήκε και 3ο τέρμα με τον Παυλίδη και στο 81’ ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 4-0. Από εκεί και πέρα το μόνο που κατάφερε η Α.Ε. Αμπελοκήπων είναι να απειλήσει με τον Χατζηδημητρίου Π. στο 90’ με το σουτ να το αποκρούει σε υπερένταση σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Αμπελοκηποι : Βεζυρίδης, Τσερκεζος, Στεςργιανος, Τοπι, Αμανατίδης, Τουματζίδης, Αυγουστάτος, Καραγκιοζίδης, Περσίδης, Πτυνόπουλος, Στάϊκος.

Δεύτερος μέρος αγωνίστηκαν: Αϊδης, Κυσσίδης Αθ., Μουζενίτοβ, Τρελόπουλος, Χατζηδημητρίου Π.

Αετός Ορφανού : Παπαδόπουλος, Τελλίδης, Σιδηρόπουλος,Τουμανίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου, Τσιλόγλου, Μπαρέτας, Σαλπιγγίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *