Στοίχημα με τένις και δυάδα ειδικών από τα ATP Finals

Σήμερα στα προγνωστικά τένις θα δούμε επιλογές ειδικών στοιχημάτων από τα ATP Finals που διεξάγονται στο Τορίνο και συμμετέχουν οι καλύτεροι 8 παίκτες στον κόσμο. Εκεί έχουν δημιουργηθεί δύο όμιλοι, ο Πράσινος και ο Κόκκινος, στους οποίους θα αγωνιστούν όλοι μεταξύ τους και οι καλύτεροι δύο από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουν την τετράδα των ημιτελικών.

Στους πρώτους αγώνες που ξεκινούν σήμερα Κυριακή έχουμε το μεσημέρι τον αγώνα του Μεντβέντεφ εναντίον του Χουρκάζ και αργότερα τον αγώνα του Ζβέρεφ εναντίον του Μπερετίνι.

Από τον πρώτο αγώνα θα πάω με μια αγαπημένη επιλογή η οποία είναι οι άσοι των αντιπάλων του Μεντβέντεφ. Όπως έχουμε γράψει σε παλιότερα άρθρα ο Ρώσος τοποθετείται αρκετά πίσω από την βασική γραμμή όταν περιμένει να επιστρέψει τα σερβίς των αντιπάλων με συνέπεια να δέχεται λίγους άσους.

Από τον δεύτερο αγώνα θα επιλέξω βάσει της στατιστικής αλλά και του τρόπου παιχνιδιού των δύο παικτών.  Ειδικά ο Μπερετίνι αλλά και ο Ζβέρεφ είναι πολύ καλοί σέρβερ κάτι το οποίο μας κάνει να εκτιμούμε ότι ο μεταξύ τους αγώνας θα έχει λίγα μπρέικ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα τένις στο koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *