ΕΠΟ: 53 ψήφοι υπέρ διοίκησης Γραμμένου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου εγκρίθηκε από την πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης, όπως επίσης και ο ισολογισμός της Ομοσπονδίας και ο προϋπολογισμός.
Πιο συγκεκριμένα, 53 εκ των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και οι ΠΑΕ ενέκριναν τον διοικητικό απολογισμό με 53 ψήφους. Παράλληλα, ψήφισαν 6 «όχι», ενώ 4 Ενώσεις ψήφισαν «παρών».
Αρνητική ψήφο έδωσαν: η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ΕΠΣ Πειραιά, Ηλείας, Λασιθίου, Ηρακλείου και των Χανίων, ενώ «παρών» ψήφισαν οι ΕΠΣ Ρεθύμνου, Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς-Ιθάκης και Λακωνίας.
Σε ό,τι αφορά τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς στην ΕΠΟ, η Γενική Συνέλευση τον υπερψήφισε με 55 «ναι», 6 «όχι» (οι ίδιοι 6 είπαν «όχι» και στον διοικητικό απολογισμό), ενώ «παρών» ψήφισε μόνο η ΕΠΣ Κεφαλλονιάς- Ιθάκης.
Τέλος, τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς ενέκριναν 55 Ενώσεις και ΠΑΕ, αντίθετα 6 τον καταψήφισαν (ο Ολυμπιακός και οι άλλες πέντε Ενώσεις), ενώ λευκό ψήφισε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Γραμμένος: «Η ΕΠΟ λειτουργεί μέσα σε εχθρικό περιβάλλον»
Τον απολογισμό της διοίκησης της ΕΠΟ έκανε ο Βαγγέλης Γραμμένος στη διάρκεια της Γ.Σ. της Ομοσπονδίας και στάθηκε στη μάχη που δόθηκε απέναντι στην προσπάθεια αποσταθεροποίησής της.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.