Στοίχημα Σαββάτου (17/4/21): Είναι αδιάφορος ο Απόλλωνας? Οέο?

Χαιρετίζω τους φίλους της στήλης, που η δύσμοιρη έχει να ανανεωθεί εδώ και ένα μήνα, αυτό δεν μας σταμάτησε όμως από τα προγνωστικά μας, που συνέχισαν σχεδόν καθημερινά να ανεβαίνουν στο πινακάκι μας με τις ανάλογες αναλύσεις. Μάλιστα ήταν εξαιρετικός ο μήνας καθώς περάσαμε το φράγμα των 1000+ μονάδων με τη σεζόν να έχει μέλλον καθώς έχουμε και το euro το καλοκαίρι, οπότε ο μαραθώνιος συνεχίζεται.

Σήμερα το πρόγραμμα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα καθώς οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές, πρέπει να ξεψαχνίζεις όλα τα πρωταθλήματα όχι μόνο να βρεις αξίες, αλλά και απλές αποδόσεις του 2.00 να βρεις να ποντάρεις. Εξελίχθηκαν οι στοιχηματικές τόσο πολύ που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις αξίες άξιες (!) για παιχνίδι. Όλες οι αποδόσεις είναι βγαλμένες με το μοιρογνωμόνιο μη τυχόν και σου δώσουν λίγο περιθώριο να κερδίσεις το κάτι παραπάνω. Το 2.00 το κάνουν 1.75, το 4.00 το κάνουν 3.20. Τοκογλυφικά αρνούμαι να παίξω βάσει του στοιχηματικού dna μου, δεν βάζω 1000 να πάρω 1300, δεν θέλω, δεν γίνεται, δεν βγαίνει…

Gold: Το μοναδικό κανάλι εσωτερικών πληροφοριών με υψηλότατη επαλήθευση σημείων σε όλα τα αθλήματα, με Yield 13%+!

Στα σημερινά bet τώρα, ξεκινάω από Ελλάδα που την περασμένη αγωνιστική που έδωσα διπλό την ΑΕΚ μέσα στο «Βικελίδης» αντιμετώπισα χλεύη, ειρωνεία, σηκωμένα φρύδια κτλ. 1-3 το ματς εύκολα για την Ένωση χωρίς πολλά πολλά. Πολλοί μπερδεύετε τον στοιχηματικό κλάδο με τον οπαδικό και όταν κάποιος προτείνει κόντρα την ομάδα σας απευθείας είναι άσχετος, βαλτός, άμπαλος κτλ. Καμία σχέση κλαδική ανάμεσα στα δύο πράγματα, άλλο στοίχημα, άλλο αγάπη για την ομάδα μας… Σήμερα λοιπόν όλη η Ελλάδα παίζει Παναιτωλικό γιατί «αν χάσει πέφτει». Ε και; Επειδή πέφτει δεν πρέπει να χάσει κιόλας; Δηλαδή δεν πρέπει να πέσει κάποιος ούτως ή άλλως; Ο Παναιτωλικός είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα ως τώρα στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει μόλις 15 γκολ σε 29 ματς, δηλαδή 1 γκολ ανά δύο παιχνίδια βάζει. Έρχεται μεν ένας Απόλλων που «θεωρείται» αδιάφορος, αλλά πόσο αδιάφορος να είναι; Αν χάσει σήμερα και ΟΦΗ και Λάρισα κερδίσουν μπαίνει και ο Απόλλωνας στην κουβέντα για την προτελευταία θέση. Οπότε στα δικά μου μάτια δεν είναι και τόσο αδιάφορος, επίσης η απόδοση του 4.80 του διπλού είναι άκρως προκλητική!!! Επειδή όμως ο Απόλλωνας δεν χάνεται με την ισοπαλία θα πάρω το draw no bet στο 3.50 στον Stoiximan! Να θυμίσω πως ο Απόλλων έχει δύο νίκες με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα φέτος. Τον άσο του κακού Παναιτωλικού δεν θα τον επέλεγα ποτέ σε αυτή την απόδοση, κι ας τσουρουφλίζεται για πόντους…

Από τα υπόλοιπα ματς θα κάνω δύο δυάδες με φαβορί σωστών αποδόσεων(όχι ευκαιριών, αλλά ούτε και πετσοκομμένων αποδόσεων) που έχουν φόρμα και κίνητρο μαζί τους.

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ έχει βρει μία σχετική φόρμα με τον Σαμπάολι αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Νις. Κυνηγάει την 5η θέση που δίνει Κόνφερενς και να κάνει ένα καλό τελείωμα στη σεζόν της για να έχει καλό κλίμα για την επόμενη. Η Λοριάν καίγεται ναι, αλλά δεν έχει την ποιότητα της Μαρσέιγ ούτε για αστείο και έχει την 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Θα συνδυάσω λοιπόν τον άσο της με τον άσο της Ρετζίνα από την Serie B, η οποία έχει το κίνητρο της 8άδας των πλέι οφ που βρίσκονται στο +3 από αυτήν, ενώ η σημερινή αντίπαλος της η Ρετζιάνα έχει ένα κάρο βασικές απουσίες μεταξύ των οποίων οι δύο βασικοί στόπερ, ο βασικός φορ Ματζόκι, ο βασικός κεντρικός χαφ Ντελ Πίντο αλλά και ο εξτρέμ Σιλιγκάρντι.

Δείτε εδώ τις μοναδικές συνδρομητικές μας υπηρεσίες με τους Premium Επαγγελματίες Tipsters μας να σας δείχνουν τον δρόμο για το ταμείο!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.com

Join στο Δωρεάν κανάλι μας στο Telegram και μείνειε άμεσα ενημερωμένοι στο κινητό σας για όλα τα προγνωστικά που ανεβαίνουν καθημερινά.

Η νέα σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/BetPrognostikaStoixima/

To private group μας για να έχετε άμεσα ειδοποιήσεις για τις στήλες που ανεβαίνουν: https://www.facebook.com/groups/BetPrognostika/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *