12ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Δόξα Δράμας «Αθανάσιος Δουμπέσας» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πλαστικό γήπεδο των Μαυραετών

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Μαϊου στο πλαστικό γήπεδο της Δόξας Δράμας θα διεξαχθεί τουρνουά στην μνήμη του «Αθανάσιου Δουμπέσα» που ήταν μια απο τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία των Μαυραετών και ο άνθρωπος που παραχώρησε την γη του για να χτιστεί το γήπεδο της Δόξας Δράμας.

Έτσι, για 12 χρονιά θα διεξαχθεί το τουρνουά στο βοηθητικό γήπεδο της Δόξας Δράμας και θα πάρουν μέρος 18 ομάδες με 62 τμήματα και πάνω απο 600 παιδιά σε ένα Σαββατοκύριακο γιορτή για το δραμινό ποδόσφαιρο.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο των ακαδημιών της Δόξας Δράμας Γιάννη Τσιμπλάκη ο οποίος δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το Σαββατοκύριακο για ακόμη μια φορά θα πάρει ζωή το γήπεδο της Δόξας απο παιδιά κάθε ηλικίας για να τιμήσουμε την μνήμη του Αθανάσιου Δουμπέσα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους του προπονητές, τους εθελοντές και τους γονείς της ακαδημίας που μας βοήθησαν να είμαστε έτοιμη για αυτό το τουρνουά.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι αναμένεται η συμμετοχή να είναι αρκετά μεγάλη και να φιλοξενήσουμε ομάδες απο την περιφέρεια, απο Καβάλα, Δράμα, Σέρρες.

Τέλος να θυμίσω οτι θα έχουμε παιδιά απο 6 μέχρι 14 χρονών απο 62 τμήματα και 18 ομάδες και τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωϊ μέχρι το μεσημέρι και ευχόμαστε να έρθει αρκετός κόσμος να μας τιμήσει με την παρουσία του καθώς οι ακαδημίες της Δόξας Δράμας δείχνουν κάθε χρόνο οτι βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και παράγουν ταλέντα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *