ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ – ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ

Στον Πανδραμαϊκό θα συνεχίσει και την νέα χρονιά το προπονητικό δίδυμο Μπάμπης Καζεπίδης – Κώστας Χαλβατζής, στον Πανδραμαϊκό αν και καθηστέρησαν να δράσουν στο θέμα του προπονητή εν τέλη πήραν την σωστή απόφαση και ανέωσαν την συνεργασία τους με ένα αξιόλογο προπονητικό δύδιμο. Πληροφιρίες της D.S. λένε οτι έχουν γίνει κάποιες αξιόλογες κοινήσεις που θα βοηθήσουν αρκετά το μέχρι τώρα ρόστερ, με την φιλοσοφία να μην αλλάζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανδραμαϊκού:

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο.,  ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας,  με τον προπονητή Μπάμπη ΚΑΖΕΠΙΔΗ και τον συνεργάτη του, γυμναστή Κώστα ΧΑΛΒΑΤΖΗ, που αποτελούν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, από την 1-10-2017.
Στην διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας του στον Πανδραμαϊκό, ο Μπάμπης Καζεπίδης, έχει κατακτήσει 2η θέση,  πρωτάθλημα – κύπελλο στην Α΄ Ε.Π.Σ.Δράμας και την παραμονή, ύστερα από μια εξαιρετική πορεία στην Γ΄Εθνική, ενώ έχει κατακτήσει άλλα δύο πρωταθλήματα Δράμας, με αντίστοιχες συμμετοχές στην συνέχεια στην  Γ΄Εθνική, με Δόξα Πετρούσας και Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Η DS εύχεται ότι καλύτερο στον Μπάμπη Καζεπίδη και τον Κώστα Χαλβατζή και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους με την ομάδα του Πανδραμαϊκού.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.