Πανθρακικος: Και επίσημα ο Αποστολίδης

Νεος προπονητής του Πανθρακικού θα είναι ο Αποστολίδης Γιάννης όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κομοτηνής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

🟢⚪ Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Αποστολίδη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι κάτοχος του UEFA A και του UEFA ELITE YOUTH A ενώ σύντομα θα αποφοιτήσει από το τμήμα Ψυχολογίας του University of East London (Μητροπολιτικό Κολλέγιο).

Γεννήθηκε στις 14/10/88 στο Εράσμιο και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής πέρα από την περσινή σεζόν στη Δόξα Δράμας έχει εμπειρία δουλευοντας επίσης στους Δραμινούς την περίοδο 2019-20 σαν βοηθός των Βασιλακάκη και Ανυφαντάκη.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Παύλο Δερμιτζάκη στην πορεία πρωταθλητισμού της Βέροιας στη Super League 2 και ακολούθως ανέλαβε την Κ20 της Ξάνθης, πριν αναλάβει πέρυσι εκ νέου την Δόξα Δράμας, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία.

Ευχόμαστε στον νέο προπονητή να είναι γερός και να πανηγυρίσει πολλές Πανθρακικες επιτυχίες…

👉 Announcement presented by Τυροκομικά Δουκίδης – Doukidis Dairy

  • Αξιζει να σημειώσουμε ότι στην Δόξα βρίσκονται στην αναζήτηση του νέου τεχνικού με την προτεραιότητα της διοίκησης να είναι Δραμινος προπονητής με εμπειρία και ίσως να είναι κάποιο φρέσκο πρόσωπο με εμπειρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *