Νέστος Χρυσούπολης – Πανδραμαϊκός 1-1 : Ανώτερος ο Πανδραμαϊκός σκόνταψε στην Χρυσούπολη και έχασε την πρώτη θέση

Με την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της Γ’ εθνικής με τον Πανδραμαϊκό να ταξιδεύει στην Χρυσούπολη για να παίξει με τον τοπικό Νέστο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Δερμιτζάκη Α. Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός ανέβασε απόδοση και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Αχαλινόπουλο στο 11’ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ,  ενώ λίγο αργότερα απείλησε και με τον Παυλίδη στο 16’.

Στο 22’ ο Νέστος θα κερδίσει πέναλτι με τον Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Πανδραμαϊκός στην συνέχεια έψαξε το γκολ της ισοφάρισης πριν βγει το ημίχρονο χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με φάουλ του Τζελίδη, με σουτ του Μπερούκα, αλλα πιο μεγάλη ευκαιρία ήταν αυτή του Κεχαγιά που μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ στο 34’ με τον Αθανασίου να αποκρούει με υπερένταση, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και πήγε πιο πολύ στην δύναμη με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν το υπέρ τους γκολ και τον Πανδραμαϊκό να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 82’ ο Πανδραμαϊκός κατάφερε και ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Μπερούκα σε 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νέστος Χρυσούπολης : Αθανασίου, Μπλιός, Καρίπογλου, Μπαμπουράς, Κωνσταντάρας, Δόντσος(77’ Λεπενιώτης), Παπαδόπουλος(70 Δερμιτζάκης Π.) , Κατζολάρι(62’ Μενίκου), Δερμιτζάκης Α., Μπαϊκαρα, Τσάκωνας. Πανδραμαϊκός : Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Μπελμάνι, Αϊβάζης, Τουμανίδης, Τζελίδης, Αχαλινόπουλος(72’ Καπουσούζης, Πινδώνης, Παυλίδης Γ., Γιαννόπουλος29’ λ.τρ Ζηγιαχόβαλης),Μπερούκας.      

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *