Με την πετυχημένη συνταγή Δημήτρη Κυριακίδη στον πάγκο συνεχίζει η Δόξα Πετρούσας: Νίκος Γιαγκούλας(πρόεδρος Δόξας Πετρούσας): Στόχος μας και φέτος να πρωταγωνιστήσουμε

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ήταν η Δόξα Πετρούσας που κατέκτησε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο της Α’ κατηγορίας και διεκδίκησε μέχρι το τέλος ακόμη και το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι είχε μία από τις πιο νεανικές ομάδες και η πρωτιά δεν αποτέλεσε ποτέ αυτοσκοπό για την ομάδα.
Στο τέλος βέβαια έμεινε η ομάδα από δυνάμεις, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο τραυματισμός του αρχηγού και βασικού φορ της ομάδας Γιώργου Γεωργιάδη σε κομβικό σημείο της χρονιάς.


Μια Πετρούσα που ανέδειξε πολλά νέα παιδιά φέτος με τους Γιαγκούλα και Γιορδαμλή στην άμυνα να ξεχωρίζουν, τους Ουζούνη και Σταύρο Κυριακίδη σε πολλά ματς μέσα στη χρονιά να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και γενικότερα να φαίνεται ότι στο φυτώριο της ομάδας γίνεται εξαιρετική δουλειά.


Βέβαια βασικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας έπαιξε και η έμπειρη φουρνιά της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον τερματοφύλακα της ομάδας Στέφανο Λαζόγλου που έκανε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της καριέρας του.


Σταθερές αξίες στην άμυνα Λάζαρος Ξενίδης και Τσάρτζαλος, ποιοτικό πρωτάθλημα από Αυγητίδη και Γάιδα στα χαφ, ενώ ο Μιχαλάκης έδωσε ακόμη περισσότερη ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.


Δεν ξεχνάμε φυσικά τον εξαιρετικό Καλλέργη που σε πολλά ματς έπαιξε και για τον απόντα Γεωργιάδη, ενώ και ο Βαγγέλης Δροσίδης πότε από τον πάγκο, ποτέ ως βασικός έδωσε αρκετές λύσεις στην ομάδα.

Παρέμεινε στην ομάδα ο Δημήτρης Κυριακίδης

Μεγάλη συμβολή φυσικά στην εξαιρετική πορεία της Πετρούσας από τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κυριακίδη για την σωστή διαχείριση του ρόστερ και τις σωστές επιλογές.
Αναμενόμενο να τα βρουν άμεσα οι δύο πλευρές με την διοίκηση και τον Δημήτρη Κυριακίδη να δίνουν τα χέρια και να συνεχίσουν μαζί και του χρόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας πέρα από τον Σιδηρόπουλο που θα αποχωρήσει με μεταγραφή και τον Ουζούνη που θα λείπει λόγω σπουδών, οι υπόλοιποι του βασικού κορμού έχουν ήδη ανανεώσει την συνεργασία τους με τη Δόξα Πετρούσας.

Μιλώντας στο dramasport για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα και τους φετινούς στόχους της Δόξας Πετρούσας ο πρόεδρος της ομάδας και μεγάλη προσφορά στην ομάδα Νίκος Γιαγκούλας μας είπε:


“Δημήτρη καλησπέρα.
Το έργο του προπονητή είναι πέρα για πέρα επιτυχημένο και το κλίμα όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι πάρα πολύ ωραίο γι αυτό και δεν μπήκαμε καν σε σκέψη για την μη ανανέωση…

Ο στόχος φέτος είναι να πρωταγωνιστήσουμε όπως και πέρυσι και φυσικά η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών όπως κάναμε με πολύ μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη χρονιά.
Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την μεγάλη στήριξη τους όλη την χρονιά τόσο με την συμπαράσταση τους στο γήπεδο, όσο και στηρίζοντας οικονομικά την ομάδα μας.”

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *