Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-0: Νίκη οξυγόνο για τους μαυραετούς  

Πολύ σημαντική νίκη για την Δόξα που κέρδισε στο γήπεδο της με σκορ 2-0 τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Μια άξια και δίκαιη νίκη για τους μαυραετούς που ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα 

Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο ματς με περισσότερο πάθος και θέληση και προηγήθηκε στο 29′ με ωραία προβολή του Χατζηδημητρίου.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή της μπάλας και να έχει μια μεγάλη ευκαιρία στο 38′ να ισοφαρίσει χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

Στο β’ μέρος καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το γρήγορο 2-0 της Δόξας στο 48′ από τον εξαιρετικό αμυντικό μέσο τον Γάλλο Drame.

Φάσεις αγώνα 

Στο 12′ πιέζει ψηλά ο Κυριακίδης Δημήτρης κερδίζει την μπάλα μπαίνει στην περιοχή το σουτ ψηλά άουτ.

Στο 17′ ωραία μπαλιά του Drame ο Χατζηδημητρίου πλάγια βγαίνει στην πλάτη της άμυνας κεφαλιά σωτήρια ο Σακαλίδης απλώνει τα χέρια του και διώχνει σε κόρνερ.

Στο 21′ ατομική προσπάθεια και σουτ του Αγγαθαγελίδη άουτ.

Στο 22′ καλό μακρινό σουτ του Μαχαίρα έξω από την περιοχή δύσκολα με το πόδι διώχνει σε κόρνερ ο Σακαλίδης.

Στο 29′ εκτέλεσε φάουλ ο Αλέξανδρος Κοντός και με προβολή ο Παύλος Χατζηδημητρίου γράφει το 1-0 για τη Δόξα Δράμας.

Στο 38′ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους από φάουλ και προσπάθεια του Ευθυμιάδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από εκεί τίποτα το ιδιαίτερο στο ματς με την Δόξα να κάνει σωστή διαχείριση του ματς και τους φιλοξενουμένους απλά να έχουν μια φλύαρη υπέροχη χωρίς ευκαιρίες. 

Β‘ μέρος

Στο 48′ πολύ ωραία προσπάθεια του Δημήτρη Κυριακίδη το σουτ διώχνει ο Σακαλίδης και στην επαναφορά ο Drame με δυνατό συρτό σουτ γράφει το 2-0.

Στο 51′ κεφαλιά του Ρούτση άουτ και στην εξέλιξη της φάσης στην κόντρα επίθεση ο Ηλιάδης μπλοκάρει την μπάλα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα: Κωστούλας του συνδέσμου Άρτας με βοηθούς Κατσαντούρας του συνδέσμου Έβρου – Παπαδόπουλος του συνδέσμου Θράκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Άκης Στολτίδης):

Ηλιάδης, Μπλιός, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης Δημήτρης(64′ Ξανθόπουλος), Χατζηδημητρίου, Drame, Θεοδοσιάδης, Περσίδης(46′ Ρούτσης), Κοντός(85′ El Mariji), Μαχαίρας(82′ Οικονομίδης).

ΠΑΟΚ Κρηστώνης(Βασίλης Παμπορίδης):

Αϊβαζης, Μαυροκεφαλίδης, Τριανταφυλλίδης(46′ Νίκος), Παυλίδης(76′ λ.τ. Χατζηγεωργίου), Παπαδόπουλος(61′ Μουρατίδης), Ευθυμιάδης, Κυριακίδης Γιάννης, Αγαθαγγελίδης, Ρωμανίδης(61′ Μακάριος), Σακαλίδης, Χατζηλιάδης(84′ Χιμολλάρι).

Δ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *