Τι λέει ο Ερασιτέχνης για το θέμα του γηπέδου | ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΄΄Η ΔΟΞΑ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΄΄Η ΔΟΞΑ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Φίλες και φίλοι της Δόξας Δράμας, στις 26/07/2019 ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ.να υποβάλλει αίτημα προς το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας περί υπογραφής σύμβασης χρησιδανείου ορισμένου χρόνου,για την εκτέλεση έργων στο γήπεδό μας[8ο θέμα]. Βάσει αυτής της απόφασης και αφού μεσολάβησαν πολλές επαφές και γεγονότα,υποβλήθηκε τελικώς αίτημα στις 25/02/2021 σχετικά με το παραπάνω θέμα. Παράλληλα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας λαμβάνοντας γνώση για αρκετές άμεσες προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ Περιφερειών και Αθλητικών Σωματείων ανά την Ελλάδα,βρισκόταν σε επαφή – διαβουλεύσεις και με την Αντιπεριφέρεια Δράμας,πάντα σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για το γηπεδικό ζήτημα.

Παραδόθηκαν λοιπόν στον κ.Αντιπεριφερειάρχη Δράμας σχετικές αντίστοιχες άμεσες συμβάσεις άλλων συλλόγων με Περιφέρεια και αναμένουμε την νομική και τεχνική γνωμάτευση των υπηρεσιών της Περιφέρειας και του ιδίου. Επιπρόσθετα στις 12/04/2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και μελών του Δ.Σ. του Γ.Σ.Δόξα Δράμας για να γίνει διερευνητική συζήτηση επί του θέματος. Διαπιστώθηκε η θέληση από όλους τους συμμετέχοντες για εξεύρεση λύσης του ζητήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το Σύλλογο, χωρις να αποκλείεται κανένας δημόσιος φορέας που μπορεί να συμβάλλει σε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε επί του παρόντος τις λύσεις:

⦁ της άμεσης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Συλλόγου

⦁ του χρησιδανείου, η οποία ποτέ δεν αποσύρθηκε ως αίτημα [ Αν οποιοσδήποτε θεωρεί και γνωρίζει κάποιο άλλο 3ο ή και 4ο τρόπο χρηματοδότησης πιο άμεσα,εννοείται ότι θα συζητήσουμε και ελέγξουμε και αυτόν τον τρόπο ].

Εν αναμονή της γνωμοδότησης από τις Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας,και σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε νομικό κώλυμα για άμεση προγραμματική σύμβαση με το Σύλλογο,προχωράει παράλληλα η λύση του χρησιδανείου που επαναλαμβάνουμε ότι ισχύει και δεν αποσύρθηκε ποτέ. Αναρτήσεις και αυθαίρετες διαπιστώσεις[τι σκοπό εξυπηρετούν δεν το γνωρίζουμε], περί απόσυρσης του αιτήματος προς τον Δήμο Δράμας και υπονοούμενα για ΄΄τσιφλίκια΄΄,μόνο παραπληροφόρηση και λάθος εντυπώσεις προκαλούν,καθώς επίσης και μια κάκιστη ατμόσφαιρα γύρω από το ζήτημά μας,δίνοντας την εντύπωση ότι εξυπηρετούν μόνο ιδιοτελείς σκοπούς τους.

Ο μοναδικός γνώμονας όλων των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου ήταν,είναι και θα είναι,μέχρι τη λήξη της θητείας μας,η καλύτερη και ορθότερη λύση,η οποία όμως δεν θα βρεθεί μέσα από επιπόλαιες και ανεύθυνες πολλές φορές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- επικοινωνίας ή στα καταστήματα της πόλης,αλλά με επιμονή και συνεχή συζήτηση με τους φορείς που μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μας.

Η προς εμάς το Δ.Σ. του Συλλόγου κατηγορία για ΄΄τσιφλίκια΄΄και δήθεν αγνόηση αποφάσεων του σώματος μελών της Γενικής Συνέλευσης,μόνο αγανάκτηση και αηδία μας προκαλούν,γιατί απευθύνεται σε πρόσωπα που αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο από την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή με μοναδικό σκοπό την υποστήριξη και σωστή λειτουργία του Συλλόγου. Όλα τα μέλη του Δ.Σ.,πρώην και τωρινά και αυτά που έφυγαν από την ζωή,προσπαθούσαν και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό και όφελος του Συλλόγου.Όποιος πιστεύει ότι θα ασκήσει αποτελεσματικότερη και καλύτερη διαχείριση[από τα 6-7 απομείναντα μέλη του Δ.Σ.] των ζητημάτων και κυρίως του γηπεδικού μπορεί κάλλιστα στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του Συλλόγου,να υποβάλει υποψηφιότητα για την διοίκησή του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας ΄΄Η ΔΟΞΑ΄΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *