Σούπερ ντέρμπι Προσοτσάνη – Νέα Αμισός αύριο στην Α’ κατηγορία: Νευροκόπι – Αμπελόκηποι, Καλαμπάκι – Καλλίφυτος και Δοξάτο – Άγιος Αθανάσιος στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Με την δεύτερη δόση της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη στο παιχνίδι της Α.Ε. Καλή Βρύσης με τον Ορφέα Χωριστής με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με σκορ 1-3 και να πλησιάζουν στον ένα βαθμό την κορυφή της βαθμολογίας.

Η δεύτερη δόση όπως είπαμε είναι αύριο Σάββατο με 4 παιχνίδια και θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική την Τετάρτη με δύο ακόμη αγώνες στην Πετρούσα η τοπική Δόξα με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου και στον Βώλακα η Δόξα Βώλακα με αντίπαλο τον ενισχυμένο Μακεδονικό Αλιστράτης.

Πάμε να δούμε όμως τα 4 αυριανά πολύ δυνατά ζευγάρια της αγωνιστικής με την υπενθύμιση ότι όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:00, ενώ ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα του Άρη Καλαμώνα:

Γ.Σ. Προσοτσάνης – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Σπουδαίο ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον με την πρωτοπόρο και αήττητη Προσοτσάνη στους 23 βαθμούς να φιλοξενεί την 3η της βαθμολογίας ομάδα της Νέας Αμισού που θέλει την νίκη για να πιάσει κορυφή στη βαθμολογία.

Δύο πολύ ποιοτικές ομάδες που αναμένεται να προσελκύσουν και το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του δραμινού ποδοσφαίρου.

Διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι ο Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Άγγελο Ζήρδα και Παύλο Μπόιτσιο.

Φίλιπποι Δοξάτου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου

Γειτονικό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φτελιάς που χρησιμοποιεί ως έδρα η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Δοξάτου.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι ντέρμπι με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να κερδίσουν έδαφος στη βαθμολογία.

Το Δοξάτο παίζει καλά αλλά έχει μείνει χαμηλά στους 10 βαθμούς λόγω των 4 ισοπαλιών που έχει μέχρι τώρα, πιο ψηλά στους 15 βαθμούς με δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ο Άγιος Αθανάσιος.

Διαιτητής του αγώνα ο Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Κώστας Τσακίρης.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Α.Ε. Αμπελοκήπων

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής η συγκεκριμένη με τις δύο ομάδες να καίγονται κυριολεκτικά για τους βαθμούς.

Ο Ακρίτας οριακά κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με 7 βαθμούς, όχι πολύ μακριά στους 11 οι Αμπελόκηποι που θέλουν να πάρουν μεγαλύτερη ανάσα και να ξεφύγουν από την τελευταία τριάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Διαιτητής του αγώνα ο Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Ελένη Ιορδανίδου και Βασίλη Σκριτζόβαλη.

Α.Ε. Καλαμπακίου – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ματς που θα γίνει στον Άγιο Αθανάσιο που χρησιμοποιεί ως έδρα το φορμαρισμένο Καλαμπάκι που με συνεχόμενες νίκες έχει φτάσει στην 5η θέση και τους 18 βαθμούς, με καλή πορεία και η Καλλίφυτος ισοβαθμεί στην 8η θέση με την Δόξα Πετρούσας στους 13 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς τους Θόδωρο Μαμσάκο και Παρασκευά Αντωνίου.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *