Γ.Σ. Προσοτσάνης – Βώλακας με κομμένη την ανάσα στο ματς της χρονιάς!!! : Τα τελευταία νέα των ομάδων και οι πιθανές 11αδες

Φτάσαμε αισίως στην 30η και τελευταία αγωνιστική στο καλύτερο και πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα της 20ετίας.

Προσοτσάνη εναντίον Βώλακα με κομμένη την ανάσα και στο βάθος να περιμένει και ο Ορφέας Χωριστής που κερδίζοντας στο γήπεδο του τον αδιάφορο βαθμολογικά Καλαμώνα με ισοπαλία στο ντέρμπι κατακτά το πρωτάθλημα!!!

Τρεις ομάδες για τον μεγάλο στόχο και 90 λεπτά αγωνίας, όπου αύριο τέτοια ώρα είτε στον Βώλακα είτε στην Προσοτσάνη είτε στη Χωριστή θα έχουμε πανηγύρια

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που μας προσφέρει πάντα τόσο έντονες συγκινήσεις.

Τα σχέδια Χατζηκυριάκου για το αυριανό παιχνίδι

Πάμε όμως όσο μπορούμε και όσο τους ξέρουμε να μπούμε στο μυαλό των δύο προπονητών για το αυριανό παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Φώτης Χατζηκυριάκου ήταν ξεκάθαρος μετά το ματς με το Καλαμπάκι ότι η ομάδα του θα παίξει επιθετικά έχοντας στο μυαλό της τους τρεις βαθμούς και την κατάκτηση του τίτλου.

Στην άμυνα φαίνονται κλειδωμένες οι επιλογές του.

Στο τέρμα ο Γιάννης Αβραάμ, δεξιά επιστρέφει ο Μελενικιώτης αντί του Κώστα Αντωνιάδη, στα αριστερά ο Καλαϊτζής και στο κέντρο της άμυνας Φάνης Παπαμιχαήλ και Χρήστος Αστερίου.

Στο χώρου του κέντρου τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι Κοσμάς Πετρίδης και Δημήτρης Ρούσσος, με τον νεαρό Τσαγκαλίδη μετά το εξαιρετικό ματς που έκανε με το Καλαμπάκι σκοράροντας να παραμένει πιθανότατα στο αρχικό σχήμα στο δεξί άκρο με τον Μάριο Τόπι να κινείται αριστερά, τον Παύλο Παυλίδη ως τρίτο μέσο λογικά πίσω από τον φορ της ομάδας Θεόφιλο Γουνατίδη.

Πιθανότατα δηλαδή ο Φώτης Χατζηκυριάκου δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο αρχικό σχήμα της ομάδας που νίκησε την Τετάρτη, πέρα απο το δεξί άκρο της άμυνας, αν και θέση βασικού διεκδικούν με αξιώσεις Κώστας Τσακμακίδης περισσότερο και λιγότερο Κώστας Κωνσταντινίδης που προέρχεται από τραυματισμό.

Τα σχέδια Ροδίτη για το αυριανό παιχνίδι

Πάμε να δούμε και το πιθανό σχήμα που θα κατεβάσει ο Λευτέρης Ροδίτης για τον Βώλακα στο αυριανό ματς.

Όπως και στην Προσοτσάνη η άμυνα δείχνει κλειδωμένη με Βαγγέλη Παγκάκη στο τέρμα, δεξιά ο Χαλκίδης, αριστερά ο Καρπιτσαρης και στο κέντρο της άμυνας Πέτρος Μποσκοψιου και Κασσός.

Στο κέντρο τα δύο αμυντικά χαφ Μίλτος Βασιλειάδης και Ντίνος Δράμπαλης είναι σίγουροι, όπως σίγουροι θεωρούνται Γιάννης Σίγγος και Μαλίκης στα άκρα.

Δεδομένη η παρουσία του Νίκου Στάικου στην κορυφή της επίθεσης και παίζεται μια θέση πίσω από τον Στάικο ανάμεσα σε Ηλία Σταμπουλή και Ηλία Μουζενίτοβ με τον πρώτο φαβορί.

Να ευχηθούμε ο καιρός να βοηθήσει, να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος ας κερδίσει το πρωτάθλημα από τους τρεις συνδιεκδικητές.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *