Αφιέρωμα στην φετινή πορεία του Ορφέα Χωριστής

Ο Ορφέα Χωριστής είναι μια από τις παραδοσιακές ομάδες στο τοπικό μας πρωτάθλημα και φέτος έκανε μια πολύ καλή πορεία κυρίως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Η ομάδα άλλαξε δύο προπονητές τους Περσιανλής και Θεοδωρίδη ενώ πρίν την διακοπή στην ομάδα πήγε ο Γιάννης Τσεβρεντζής αλλα το μόνο που κατάφερε ο έμπειρος κοουτς να προπονήσει για 2-3 προπονήσεις τον Ορφέα.

Η φετινή προσπάθεια του Ορφέα ξεκίνησε από το Φωτολίβος εκεί που η ομάδα του Γιώργου Περσιανλή τότε έμεινε πίσω στο σκορ αλλα κατάφερε και ισοφάρισε το παιχνίδι για το τελικό 1-1. Την δεύτερη αγωνιστική η Χωριστή φιλοξενήθηκε από την Νέα Αμισό σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Περσιανλή ήταν πολύ αποτελεσματική και πήρε με σπουδαία νίκη με 1-3.

Την 3η αγωνιστική ο Ορφέας φιλοξένησε την αξιόλογη ομάδα και μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα των Αμπελοκήπων, παραχωρόντας ισοπαλία 2-2. Την επόμενη αγωνιστική η Χωριστή ταξίδεψε στο Μενοίκιο για να παίξει με την τοπική Α.Ε. Κ. Βρύσης χάνοντας τελικά με 4-0 σε μια κακή εμφάνιση για την ομάδα.

Ανάμικτη φωτογραφία στον ντέρμπι με το Δοξάτο (Πηγή : Oragiasport-dramas.gr Σπύρος Πελέχρας )

Στην συνέχεια ήρθε στην ομάδα ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την παραίτηση του Γιώργου Περσιανλή. Την 5η αγωνιστική η Χωριστή παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στο Νευροκόπι 2-2. Την επόμενη αγωνιστική στο γειτονικό ντέρμπί με το Δοξάτο, η Χωριστή έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τους Φίλιππους Δοξάτου.

Την 7η αγωνιστική η Χωριστή φιλοξένησε την Δόξα Πετρούσα, σε ένα παιχνίδι που ο Ορφέας έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα έχοντας σε καλή μέρα τότε τον Παπαδόπουλο και Βουτσινά, κερδίζοντας τελικά την ομάδα του Δημήτρη Κυριακίδη με 4-1.

Την 8η αγωνιστική η Χωριστή φιλοξένησε την Α.Ε. Κυργίων χάνοντας τελικά με 0-3 κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση.  Την  9η αγωνιστική ήρθε το πιο καλό παιχνίδι από παραγωγή γκολ απέναντι στην Καλλίφυτο, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Σάββα Θεοδωρίδη έκανε ένα τέλειο επιθετικό παιχνίδι κερδίζοντας τελικά με 2-7.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας φιλοξένησε το Καλαμπάκι παραχωρώντας ισοπαλία 2-2, την 11η αγωνιστική η Χωριστή λόγω κάποιον προβλημάτων με τα δελτία κατέβηκε αποδεκατισμένη με αποτέλεσμα να έρθει ήττα από τον Κεραυνό Αρκαδικού, μια ήττα που τότε ήταν η πρώτη νίκη του Αρκαδικού.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας πλήρης αυτή την φορά φιλοξένησε την Προσοτσάνη σε ένα παιχνίδι που η Χωριστή ήταν αρκετά ανταγωνιστική, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, η Χωριστή ταξίδεψε στον Βώλακα χάνοντας τελικά 5-1.

Στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου η Χωριστή φιλοξένησε το Φωτολίβος παραχωρώντας ισοπαλία 1-1, μετά από μια μέτρια εμφάνιση. Την επόμενη αγωνιστική η Χωριστή φιλοξένησε την Νέα Αμισό σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Σάββα Θεοδωρίδη ήταν ανώτερη κερδίζοντας 2-1.

Την 16η αγωνιστική η Χωριστή πήγε στο Κραχτίδης για να παίξει με την Α.Ε. Αμπελοκήπων σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν πολύ σοβαροί και προσεχτική καθώς στο πρώτο παιχνίδι οι μετέπειτα πρωταθλητές έχασαν δύο βαθμούς, τελικό αποτέλεσμα στο Δ. Κραχτίδης ήταν 4-0, με τον Ορφέα να γνωρίζει μια βαριά ήττα.

Την 17η αγωνιστική η Χωριστή γνώρισε την ήττα από την Κ. Βρύση εντός έδρας με 0-3, την επόμενη αγωνιστική έχασε από το Νευροκόπι με 4-0, ενώ την 19η και τελευταία αγωνιστική αναδείχτηκε ισόπαλη με το Δοξάτο με 0-0.

Η Χωριστή τερμάτισε στην 10 θέση με 20 βαθμούς έχοντας 28 γκολ υπέρ και 41 κατά, από την φετινή πορεία της ομάδας ξεχώρισαν οι:  Λυκίδης, Κωνσταντινίδης, Παρασκευάς, Δημητριάδης, Βουτσινάς και Παπαδόπουλος.

ΡΟΣΤΕΡ:

Α/ΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
1ΜΑΤΣΙΟΡΗΣ Β.
2ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
3ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β.
4ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
5ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
6ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
7ΛΥΚΙΔΗΣ
8ΤΖΙΡΙΤΗΣ
9ΜΕΛΙΣΣΙΔΗΣ
10ΚΟΤΟΛΑΚΟΥ
11ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
12ΤΟΥΡΦΑΝΤΙΔΗΣ
13ΠΑΠΑΕΜΑΝΟΥΗΛ
14ΖΟΥΦΙ
15ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
16ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
17ΙΩΣΙΦΙΔΗΣ
18ΤΖΙΝΗΣ
19ΠΕΡΣΙΑΝΛΗΣ
20ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
21ΤΟΣΙΟΓΛΟΥ
22ΜΑΤΖΙΟΡΗΣ Π.
23ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ
24ΟΥΖΟΥΝΗΣ
25ΩΡΟΛΟΓΑΣ
26ΖΑΠΡΑΝΗΣ
27ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ

Α/ΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣΓΚΟΛ
1ΛΥΚΙΔΗΣ6
2ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ4
3ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ4
4ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ2
5ΜΕΛΙΣΣΙΔΗΣ2
6ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ2
7ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ.2
8ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ1
9ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.1
10ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ1
11ΤΖΙΡΙΤΗΣ1
12ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ1

Μπουτζέκης Δημήτρης

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *