Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Πανδραμαϊκό

Την ήττα γνώρισε εχθές το απόγευμα ο Πανδραμαϊκός εκτός έδρας στην Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα χάρη σε μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατσιώρα που κέρδισε ο Καρακασίδης και πήρε τρίποντο ψυχολογίας απέναντι σε μια από τις ομάδες που προορίζονται για την πρώτη τριάδα.

Η επικράτηση κρίνεται δίκαιη αφού αν μια ομάδα έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αυτή ήταν η γηπεδούχος – κυρίως με την σέντρα σουτ του Μαυρομάτη και το σουτ του Καρακασίδη στις τελευταίες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου. Ο ρυθμος έπεσε δραματικά το δεύτερο 45λεπτο με την Αλεξανδρούπολη να διαχειρίζεται άψογα το υπέρ της σκορ, να μην κινδυνεύει και να ξεκινά με το δεξί το πρωτάθλημα.

Διαιτητή του αγώνα ήταν ο Κωστούλας (από τον Συνδεσμος… Άρτας) με βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη (της ΕΠΣ Θράκης). Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη δίνει δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι στο Φώτης Κοσμάς υποδεχόμενη τον ισόβαθμό της Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο οποίος επίσης ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Πεταλωτής, Μπαρμπαγιάννης, Κομεσίδης, Ζώτος, Μαυρομάτης (83′ Δορουγιδένης), Ανυφαντάκης, Κ. Πατσιώρας, Χριστοφορίδης (54΄ Μαλτέζος), Καρακασίδης (78΄ Θεμελής), Ρουμπιές (83΄ Καρτσαμπάς)

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Καπεζίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Πατεντάλης, Κωνσταντάρας, Τσάκωνας, Ζηλιαχωβάλης, Θεοδωρίδης, Μπελμανί, Μουδούρογλου, Μπερούκας

Πηγή : thrakisports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *