Μακεδονικός Αλιστράτης – Δόξα Αντ. Καστρινός 0-5: Επίδειξη δύναμης και μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η Δόξα Αντώνης Καστρινός με το επιβλητικό 5-0 εκτός έδρας επί του Μακεδονικού Αλιστράτης τερματίζοντας στο φινάλε του πρώτου γύρου στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας με 31 βαθμούς με τους αριθμούς να μιλούν από μόνοι τους μια και έχουν σε 11 παιχνίδια 10 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία με 45 γκολ την καλύτερη επίθεση και με μόλις 5 γκολ παθητικό την καλύτερη άμυνα στον όμιλο.

Από την άλλη μεριά ο Μακεδονικός παρέμεινε 2ος πάρα την ήττα του στους 27 βαθμούς με 9 νίκες και 2 ήττες σε 11 αγώνες, έχοντας όμως πλέον την καυτή ανάσα του Αετού Βαθυτόπου που είναι δύο βαθμούς πίσω στους 25 με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους μέσα στο Βαθύτοπο στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τις φάσεις που δημιούργησαν με τους πολύ έμπειρους Σάββα Μουδούρογλου και Σάββα Κυριακίδη.

Στο 3’ ωραία προσπάθεια και σουτ του Μουρατίδη στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά όμως με ωραίο σταμάτημα και σουτ στη γωνία της εστίας ο Μουδούρογλου έκανε το 0-1.

Στο 24’ εκτέλεσε φάουλ ο Αλέκος Ζορμπίδης και πάλι ο Μουδούρογλου αυτή την φορά με ωραία γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας για το 0-2.

Ο Μακεδονικός προσπάθησε να αντιδράσει, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά του «κόπηκαν» τα πόδια στο 30’ από ωραίο ξαφνικό μακρινό σουτ του καλύτερου παίκτη του ματς του αρχηγού του Καστρινού Σάββα Κυριακίδη για το 0-3.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους όλα κρίθηκαν στο 46’ όταν από φάουλ από πλάγια αριστερά ο πολύ καλός για ένα ακόμη ματς νεαρός Ηλιόπουλος με κοντινό σουτ έκανε το 0-4.

Στο 54’ μια έντονη διαμάχη σ’ ένα μαρκάρισμα του Θεόφιλου Αντωνιάδη στον Σάββα Μουδούρογλου είχαμε γενική σύρραξη στο ματς με αποτέλεσμα ο κ. Πουλικίδης να αποβάλλει και τους 2 παίκτες με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 60’ διαμορφώθηκε το τελικό 0-5 από ωραία παράλληλη πάσα του Κυριακίδη στον επίσης πολύ καλό και σε αυτό το ματς Μουρατίδη που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το τελικό 0-5.

Ο Μακεδονικός που άξιζε ένα γκολ στο ματς είχε ένα πολύ καλό απευθείας φάουλ του Χρήστου Γιάντσιου που έδιωξε σωτήρια πέφτοντας στο γάμα της εστίας ο Πούλας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Άγγελο Ζήρδα και Δήμητρα Κοτανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Αντώνης Παπάζης):

Γιουσούφογλου, Αντωνιάδης, Δημητριάδης Αντώνης, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές, Τοσούνογλου(62’ Χατζηπουργάνης), Παρασκευάς, Τρύφων(46’ Γιάντσιος Χρήστος), Θεοφανίδης(70’ Παλιόγλου), Ιωαννίδης Στέφανος, Μπάτζιος(66’ Μυλωνάς).

ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ(Σπύρος Φιλίππου):

Πούλας, Δημητριάδης Μιχάλης(75’ Χαριζάνης), Παρασκευάς, Ζγκούρο(58’ Μήτρου), Ζορμπίδης Φώτης, Μιχαλάκης, Ηλιόπουλος(81’ Χατζησωτηριάδης), Κυριακίδης Σάββας(75’ Κωνσταντινίδης), Μουδούρογλου, Ζορμπίδης Αλέκος(58’ Μητσκίδης), Μουρατίδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *