Κεραυνός Αρκαδικού – Φίλιπποι Δοξάτου 0-1: Παλικαρίσια νίκη για τους φιλοξενούμενους και φωτιά στην κορυφή

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έγινε στο γήπεδο Φωτολίβους μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Κεραυνού Αρκαδικού και των Φιλίππων Δοξάτου με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλη νίκη με σκορ 1-0.

Το ματς δεν έγινε στο γήπεδο Αρκαδικού όπου γίνονται έργα και ο Κεραυνός υπέστη σε αυτό το ματς την πρώτη του φετινή ήττα μια και είχαν προηγηθεί 3 νίκες στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Από την άλλη μεριά το Δοξάτο παρά το γεγονός ότι είχε πολλές απουσίες και παρατάχθηκε στο γήπεδο με μια αξιόμαχη 11αδα και χωρίς αλλαγές στο πάγκο, πήρε το πολύτιμο τρίποντο φτάνοντας τις 3 νίκες σε 4 αγώνες και ατενίζοντας πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Στο 32’ ο Πεταλίδης έκανε ωραίο ενέργεια και πλασαριστό σουτ με τον Καραγιαννίδη τον τερματοφύλακα του Δοξάτου να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ και δευτερόλεπτα μετά έξοχη καθετη πάσα του Πολυχρονάκη τέτατετ ο Ηλίας Κωνσταντινίδης κάνει το σουτ για να διώξει σωτήρια ο Τιγγιρίδης.

Το Δοξάτο μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος και αφού πρώτα είχε δοκάρι σε υπέροχη ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ηλία Κωνσταντινίδη, με τον ίδιο παίκτη δύο λεπτά μετά με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο τελευταίο 20λεπτό άρχισαν να μένουν από δυνάμεις οι φιλοξενούμενοι με τον Χρήστο Κιοσσέ να μην έχει καν παίκτη στον πάγκο να κάνει αλλαγή, αντίθετα ο Μιχάλης Τσιρομενίδης βοήθησε την ομάδα του δίνοντας ενέργεια με τις αλλαγές και τον Κεραυνό να έχει τρία δοκάρια αλλά να μη καταφέρνει να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση.

Στο 79’ ο Πεταλίδης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, δύο λεπτά μετά ο Σανίτσας με μακρινό σουτ οριζόντιο δοκάρι και άουτ και στο 95’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρούση στο οριζόντιο δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Παναγιώτη Κουβαλάκη και Αναστάσιο Μπουλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ(Μιχάλης Τσιρομενίδης):

Τιγγιρίδης, Μπόζιος(86’ Καρατζάς), Μαρίγκος(60’ Γιαγκοζίδης), Βουβαλίδης, Βασιλειάδης, Μωϋσιάδης, Πεταλίδης, Ψυχράμης(77’ Πάππος), Μητρούσης, Βιζυηνός Γιώργος(60 ‘ Σανίτσας), Μελίδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Κιοσσές):

Καραγιαννίδης Κώστας, Ανδρίκος, Μαργαριτίδης, Θεοδωράκης, Ιωαννίδης, Θωμαϊδης, Σερέτης, Αποστολίδης, Πολυχρονάκης, Κωνσταντινίδης Ηλίας, Δημητριάδης Α.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *