Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας!!! Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέιοφ για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

Ολοκληρώθηκε σήμερα η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας του νομού μας στους δύο ομίλους και ουσιαστικά τώρα αρχίζει η μεγάλη μάχη για τα δύο εισιτήρια ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Μια εκκρεμότητα μόνο υπήρχε για την 8η ομάδα που τελικά είναι ο Κεραυνός Αρκαδικού που κέρδισε εύκολα εκτός έδρας τον Αστέρα Κουδουνίων και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την διαδικασία ανόδου.

Πιο αναλυτικά από τον πρώτο όμιλο ο Ηρακλής Αδριανής ξεκινάει με 4 βαθμούς την διαδικασία των πλέιοφ παίζοντας εντός και εκτός έδρας8 ακόμη αγωνιστικές με τις 4 ομάδες του δεύτερου ομίλου και όχι ξανά με τις ομάδες του δικού του, ο 2ος της τελικής κατάταξης Άρης Μικροχωρίου με 3 βαθμούς, ο 3ος Απόλλων Νεροφράκτης με 2 βαθμούς και ο Κεραυνός Αρκαδικού με 1 βαθμό.

Πιο συναρπαστικός ήταν ο 2ος όμιλος στο φινάλε με τον Άρη Φωτολίβους που κέρδισε 1-3 μέσα στον Βαθύτοπο να παίρνει την πρώτη θέση και να ξεκινάει τα πλέιοφ με 4 βαθμούς.

Με 3 βαθμούς θα ξεκινήσει η Δόξα Σιταγρών με την ισοπαλία που απέσπασε τελευταία αγωνιστική από την Δόξα Δράμας Β’, ενώ με την λευκή ισοπαλία μεταξύ τους έκλεισαν την κανονική περίοδο ο Ηρακλής Μυλοποτάμου που θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς και ο Μέγας Αλέξανδρος Γραμμένης που θα ξεκινήσει με 1 βαθμό.

Πιο αναλυτικά:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙΟΦ

  1. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ 4
  2. ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 4
  3. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 3
  4. ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 3
  5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗΣ 2
  6. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 2
  7. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 1
  8. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ 1

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *