ΚΑΟΔ – Α.Ο. Γαλάτιστας 79-54 : Ανώτερος ο ΚΑΟΔ με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνική στο μπάσκετ εκεί που ο ΚΑΟΔ φιλοξένησε τον Α.Ο. Γαλάτιστας κερδίζοντας με 79-54, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλοι των πρασίνων.

Ο ΚΑΟΔ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης αντιμετωπίζοντας μια μικρή δυσκολία στην δεύτερη περίοδο εκεί που οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 19 πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΚΑΟΔ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ έχοντας σε καλή μέρα τον Κουμλέλη και τον Μπόζη που πέτυχαν εύκολα καλάθια, για το 18-9 της πρώτης περιόδου.

Στην δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ, με τον Νούκαρη να πετυχαίνει 5 καλάθια από τα 6,75 με το 33-28 να είναι το αποτέλεσμα  του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΚΑΟΔ μπήκε λίγο μουδιασμένος επιτρέποντας στον αντίπαλο να μειώσει κι άλλο την διάφορα, όμως στην συνέχεια πάτησε γκάζι παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο της ομάδας που χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Γρηγοριάδη για το 56-44 της 3ης περιόδου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο ΚΑΟΔ ήταν καταπληκτικός προσφέροντας και θέαμα στον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση πετυχαίνοντας  23 πόντους παίζοντας και καλή άμυνα για το τελικό 79-54.

Από τον ΚΑΟΔ ξεχώρισαν οι: Μπόζης, Κουμλέλης, Γαϊτανίδης και Γρηγοριάδης.

Δεκάλεπτα :

18-9

33-28

56-44

79-54

ΚΑΟΔ(Νίκος Γρηγοριάδης) Γαϊτάνης 3, Σιταρίδης 3, Στυλίδης 12, Γαϊτανίδης 14, Γρηγοριάδης 7,Μελιάδης, Κουμλέλης  14, Μπόζης  17, Χαρισμίδης, Μπέσσας , Μούκας 9, Γρηγορίου         

Α.Ο. Γαλάτιστας: Ανετούδης, Καλπαξίδης 2, Σιδηράς, Πομάκης, Κουλαξής 4, Καζμάρης 1, Δέτσικας 6, Κωνσταντάς 4, Σπουργίτης 9 , Μυλωνάς 3, Αμπατζίδης, Νουκάκης 21.

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΑΟΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *