Α.Ο. Γαλάτιστα – Κ.Α.Ο.Δ. 69-80: Νίκη ψυχολογίας για τη δραμινή ομάδα

Με το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε ο Κ.Α.Ο.Δ. από την Χαλκιδική και συγκεκριμένα από το γήπεδο Πολυγύρου εκεί όπου αντιμετώπισε τον Α.Ο. Γαλάτιστας που δίνει την δική του μάχη για την σωτηρία.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας σε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας  μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και ήταν καλή τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, με το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο να είναι 6-13 υπέρ της Δραμινής ομάδας.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο,  οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ευστοχήσουν σε σουτ τριών  πόντων υπό πίεση αντιπάλου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στην δεύτερη περίοδο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και ο Α.Ο. Γαλάτιστας να παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο και να κοιτάζει στα μάτια την τον ΚΑΟΔ με την δραμινή ομάδα να έχει βραχεία κεφάλι στο φινάλε του πρώτου μέρους με σκορ 36-39.

Στην τρίτη περίοδο ο Κ.Α.Ο.Δ. έπαιξε πιο συγκεντρωμένα και έπαιξε όμορφο μπάσκετ και ήταν καλός και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι.

 Η ομάδα του Νίκου Γρηγοριάδη κατάφερε να βρει εύκολα καλάθια με τους Φώτη Στυλίδη και Θοδωρή Γρηγοριάδη να πετυχαίνουν κρίσιμους πόντους, με την 3η περίοδο να τελειώνει 52-66 υπέρ της ομάδας μας.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η εικόνα το παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Κ.Α.Ο.Δ. να ελέγχει την ροή του παιχνιδιού, με τον Νίκο Γρηγοριάδη να βρίσκει την ευκαιρία λόγω της μεγάλης διαφοράς να  χρησιμοποιήσει και όλους του παίκτες που είχε στην διάθεση με το 69-80 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Απο τον ΚΑΟΔ ξεχώρισαν οι: Στυλίδης με 15, Κουμλέλης με 19 και Γρηγοριάδης με 21 που πέτυχε 5 τρίποντα

Τα στοιχεία του αγώνα

Α.Ο. Γαλάτιστα – Κ.Α.Ο.Δ. 69-80

Δεκάλεπτα: 18-18, 36-39, 52-66, 69-80

Α.Ο. ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ: (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) ΑΝΕΤΟΥΛΗΣ, ΚΑΛΠΑΞΙΔΗΣ 17, ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ 3 (1), ΠΟΜΑΚΗΣ, ΚΟΥΛΑΞΗΣ 6 (2), ΚΑΖΛΑΡΗΣ 3 (1), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ 4, ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ 9 (1), ΜΥΛΩΝΑΣ 3 (1), ΝΤΕΜΠΟΣ, ΑΜΠΑΝΤΖΙΔΗΣ 14 (1), ΝΟΥΚΑΡΗΣ 10 (2)

Κ.Α.Ο.Δ. : (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ) ΓΑΙΤΑΝΗΣ 2, ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΥΛΙΔΗΣ 15 (2), ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ 6 (2), ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ 21 (5), ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ 19, ΜΠΟΖΗΣ 12, ΧΑΡΙΣΜΙΔΗΣ 2, ΜΟΥΚΑΣ 3 (1), ΚΕΡΑΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *