Έκοψε την βασιλόπιτα του ο Κ.Α.Ο.Δ. Δράμας σε μια όμορφη εκδήλωση και τίμησε δόξες του παρελθόντος και ανθρώπους που τίμησαν την ομάδα και την πόλη

Την Κυριακή 5/2/2023 ο Κ.Α.Ο.Δ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του για το έτος 2023, στο Δ. Κραχτίδης.

Το παρόν έδωσαν οι Βουλευτές Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος(ΣΥΡΙΖΑ), Χαρά Κεφαλίδου (ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ), ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγορής Παπαεμμανούηλ όπως και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κυριάκος Χαρακίδης, Παρθένα Κιόρντεβε, Γεώργιος Παπαδόπουλος και αρκετοί ακόμη υποψήφιοι για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Αρχικά τον λόγω πήρε ο πρόεδρος του Κ.Α.Ο.Δ. Σάββας Γρηγοριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα και τους υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα τους χαρίζει μόνο χαρές. Επίσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των 2 πιλότων, ο λόγος για τον Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα και του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Ακολούθησαν στην συνέχεια αγώνες επίδειξης από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου με τους πιο εύστοχους να βραβεύονται.

 Μετά τους αγώνες επίδειξης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου με την παρουσία και τις ευλογίες του πατρός Γαβριήλ προϊστάμενου του ιερού ναού προφήτου Ηλίου Δράμας

Στην συνέχεια τιμήθηκαν άνθρωποι για την προσφορά τους στον σύλλογο και άνθρωποι που διαφήμισαν την πόλη μας πανελλαδικά και όχι μόνο.

Αρχικά ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος τίμησε τον προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων Χρήστο Καρατζά για την προσφορά του στον σύλλογο και στο Ελληνικό μπάσκετ.

Στην συνέχεια ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ τίμησε τον Στάθη Κεραμιτσόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο και στο Ελληνικό μπάσκετ.

Μετά είχε σειρά η βράβευση του σημερινού παίκτη της ομάδας μας Κωνσταντίνου Σιταρίδη, καθώς συνδυάζει την ιατρική με τον αθλητισμό και το μπάσκετ, ενώ την τιμητική πλακέτα έδωσε  ο συνάδελφός του Παναγιωτίδης Αλέξανδρος.

Ιδιαίτερα συναισθηματικά  φορτισμένο κλίμα ήταν όταν ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος Βουλευτής Δράμας βράβευσε για την προσφορά του στον Αθλητισμό το ίνδαλμα της νεανικής του ηλικίας,  τον Χαράλαμπο Σδρόλα.

Ακολούθησε η βράβευση του μαθητή Πρόδρομου Φωτιάδη για τις επιδόσεις του στα μαθηματικά, ενώ την βράβευση έκανε η Βουλευτής Χαρά Κεφαλίδου.

Στην συνέχεια βραβεύτηκε ο Ραφαήλ Στεφανίδης για την εργατικότητα του ως αθλητής του συλλόγου και για τις περισσότερες παρουσίες σε προπονήσεις στην ανδρική ομάδα. Την βράβευση έκανε ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας μας και πρώην παίκτης και προπονητής Αναστάσιος Δρασίδης.

Τέλος, βραβεύτηκε και ο Στέφανος Πέκης, ο φίλαθλος που βρίσκεται κοντά στον Κ.Α.Ο.Δ.  και τα τελευταία χρόνια αποτελεί την μασκότ της ομάδας μας.

Στην εκδήλωση ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην φανέλα με το νούμερο ‘5’ του Κ.Α.Ο.Δ. που έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία για τον σύλλογο διότι την φανέλα αυτή φόρεσαν μεγάλες δόξες του παρελθόντος όπως ο Αναστάσιος Δρασίδης, Παναγιώτης Πετρίδης και Κώστας Σδράκας, οι οποίο δήλωσαν για την εκδήλωση.

Ο Αναστάσιος Δρασίδης ανέφερε τα εξής για την εκδήλωση :

Ήταν μια οργανωμένη εκδήλωση η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Κ.Α.Ο. Δράμας, με όλες τις αρχές της πόλης να δίνουν το παρόν όπως και ο κόσμος της ομάδας που βρέθηκε στο Δ. Κραχτιδης.

Συμμετείχαν οι ακαδημίες του που γνωρίζω ότι γίνεται καλή δουλειά και φέρνει η ομάδα όλο και περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Η δημιουργία του λαβάρου με τους παίκτες που τίμησαν την ομάδα με το νούμερο 5 ήταν μια έκπληξη για εμάς . Ευχαριστώ την διοίκηση του Κ.Α.Ο. Δράμας για την αναγνώριση και μας συγκίνησε.

Η διοίκηση της ομάδας κάνει σπουδαία δουλειά εντός και εκτός παρκέ και μας ξύπνησε μνήμες πριν 49 χρόνια όταν στα πέτρινα χρόνια της Δράμας δημιουργήθηκε ο ΑΟ Δράμας και στην συνέχεια Κ.Α.Ο. Δράμας και είμαστε ικανοποιημένοι που το μπάσκετ της Δράμας συνεχίζει να υπάρχει

Ο Παναγιώτης Πετρίδης ανέφερε τα εξής για την εκδήλωση :

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της, κύριο Σάββα Γρηγοριάδη για την τιμητική προς το πρόσωπο μου , όσο και προς το πρόσωπο των συμπαικτών μου, αναγνώριση της συνεισφοράς μας στην αγαπημένη μας ομάδας. Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα που με συγκίνησε ιδιαίτερα.

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.

Ο Κώστας Σδράκας ανέφερε τα εξής για την εκδήλωση:

Είναι ιδιαίτερη χαρά να βλέπεις την ομάδα που πρόσφερες αρκετά να σε τιμάει με αυτό τον τρόπο. Πραγματικά με προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση μόλις το είδα και φαίνεται ότι ο Κ.Α.Ο.Δ. αλλάζει σελίδα και εξελίσσεται. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για αυτή την πρωτοβουλία και εύχομαι να τα πούμε σύντομα και πάλι από κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *