Με στόχο να διατηρηθεί στη μοναξιά της κορυφής ο Κ.Α.Ο.Δ. φιλοξενεί την Κυριακή στις 17:00 τον ΚΑΟ Χαλκιδικής

Την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα  ο Κ.Α.Ο.Δ. θα φιλοξενήσει τον Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής στο μπάσκετ. Ο Κ.Α.Ο.Δ. προέρχεται από νίκη στην Ξάνθη απέναντι στον τοπικό Αρίων με 53-66 και έχει ως στόχο την νίκη για να φτάσει τις 6 νίκες  σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα νέα για τον προπονητή του Κ.Α.Ο.Δ. Νίκου Γρηγοριάδη είναι πολύ θετικά καθώς είδε να προπονούνται κανονικά αυτή την εβδομάδα οι Δημήτρης Μπέσσας, Θοδωρής Γρηγοριάδης και Δούκας Γρούδος και να ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας.

Όσο αναφορά τον προσεχές αντίπαλο του Κ.Α.Ο.Δ., ο Κ.Α.Ο.Χ. είναι μια ομάδα από την Χαλκιδική η οποία την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κάνει μια μέτρια πορεία και έχει μόλις μια νίκη με αντίπαλο τον Διγενή Λακκώματος.

Τέλος σε δηλώσεις τους πριν το παιχνίδι ο Νίκος Γρηγοριάδης προπονητής της ομάδας και ο Δούκας Γρούδος παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ. δήλωσαν:

Νίκος Γρηγοριάδης(Προπονητής Κ.Α.Ο.Δ.):

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη  ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι σε καλή φόρμα. Προσπαθούν πάντα με τρέξιμο και πίεση στην άμυνα να ανοίξουν το παιχνίδι και να δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε το αήττητο της έδρας μας, να παίξουμε πολύ σκληρά στην άμυνα και να βγούμε μπροστά με καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση για να τελειώσουμε τις φάσεις.

Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ήταν αρκετά καλή, άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό οι τραυματίες μας, παρότι θα παίξουμε πάλι χωρίς τον Μαρκόπουλο και με ανέτοιμο τον Δούκα  Γρούδο. Πιστεύουμε ότι οι παίκτες είναι σε καλή φυσική κατάσταση  και θα δώσουν τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο κόσμος θα είναι κοντά μας και θα του δείξουμε ωραία πράγματα και όμορφο μπάσκετ, ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  

Δούκας Γρούδος(Παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ):

Το παιχνίδι της Κυριακής θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς παίζουμε με έναν αντίπαλο που μόνο να κερδίσει έχει από αυτό το ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σκεφτεί ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο της Δράμας να στηρίξει την ομάδα μας ώστε να φτάσουμε στην 6η νίκη στο πρωτάθλημα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *