ΕΟΚ: Διακόπτονται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου τα πρωταθλήματα μπάσκετ!

Η ΕΟΚ, μετά την προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες, αποφάσισε να διακόψει τα πρωταθλήματά της μέχρι τις 15 Ιανουαρίου λόγω της πανδημίας, με τις προπονήσεις, ωστόσο, να συνεχίζονται κανονικά!Η ΕΟΚ μετά από τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες αποφάσισε επίσης να διακόψει τα πρωταθλήματα που βρίσκονται υπό την αιγίδα της για 15 μέρες. Δεν θα διεξαχθούν αγώνες στην Α2, στη Β’ Εθνική και στη Γ’ Εθνική καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου. Και σε αυτά τα πρωταθλήματα υπάρχει μετάθεση του προγράμματος.

Η Basket League ανέβαλλε δύο αγωνιστικές (12η και 13η) και σχεδιάζει καλώς εχόντων των πραγμάτων την επανεκκίνησή της για τις 15 Ιανουαρίου. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την 12η αγωνιστική (εκεί δηλαδή που διακόπηκε) αφού ουσιαστικά μετατέθηκαν οι ημερομηνίες.

Οι κατά τόπους Ενώσεις του ελληνικού μπάσκετ βρίσκονται υπό την σκέπη της ομοσπονδίας, αλλά έχουν το δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις. Σε αυτή την περίπτωση πάντως δεν τέθηκε κανένα θέμα διαφωνίας και έτσι δεν θα υπάρχουν παιχνίδια στα πιο σημαντικά τοπικά πρωταθλήματα. Φυσικά αυτό ισχύει και για τα πρωταθλήματα των γυναικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *