Pre game 2ης αγωνιστικής Α’ ΕΠΣ Δράμας Πετρούσα – Καλαμπάκι και Αρκαδικός – Δοξάτο ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα

Με την δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα η Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που έχουμε και αυτή την αγωνιστική αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, τόσο για την κορυφή όσο και για την ουρά της βαθμολογίας.

Να δούμε τις 9 αναμετρήσεις πιο αναλυτικά: 

Πετρούσα – Καλαμπάκι

Είναι δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στην σειρά και για τις δύο ομάδες, η Δόξα Πετρούσας δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα αφού ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει όλους του ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και θέλει μόνο νίκη μετά την ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική με την Α.Ε. Κυργίων.

Το Καλαμπάκι μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βώλακα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας στο παιχνίδι με την Πετρούσα.

 Ο Λάζαρος Μουρατίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα με την ομάδα να παρουσιάζεται το Σάββατο πλήρης.

Δημήτρης Κυριακίδης (Προπονητής Πετρούσας):

Μετα την πρεμιέρα και το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ομάδα των Κυργίων, ακολουθεί για την ομάδα μου ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με το Καλαμπάκι. Μια εξίσου παραδοσιακή δύναμη στο Δραμινό ποδόσφαιρο.

Εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις σε κάποια πράγματα που θεωρούμε μπορούμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο και θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Το Καλαμπάκι τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα που παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι σε αυτό θα συμβάλουν και οι δύο ομάδες ώστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Όσο αναφορά την ετοιμότητα της ομάδας μου οι ποδοσφαιριστές μου είναι καλά προετοιμασμένοι ώστε να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το παιχνίδι.

Λάζαρος Μουρατίδης (Προπονητής Καλαμπακίου):

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που είναι παραδοσιακά από τις πιο δυνατές στο τοπικό της Δράμας .

Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και θα πάμε να κυνηγήσουμε όπως και σε κάθε ματς την νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν και οι δύο πλευρές

Βώλακας – Ακρίτας Ν. Κρώμνης

Ο Βώλακας θέλει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Καλαμπάκι. Σίγουρα η ομάδα του Λευτέρη Ροδίτη σέβεται τον αντίπαλο αλλά έχει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι αισθητή, ο προπονητής της ομάδας δεν θα έχει στην διάθεση του τους: Σίγγο Ηλία και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Ακρίτας Ν. Κρώμνης με νέο προπονητή τον Θανάση Μάρτζιο ανεβαίνει στον Βώλακα για να πάρει ότι μπορεί από αυτό το παιχνίδι και να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

 Το πλεονέκτημα για τον Ακρίτα είναι ότι αρκετές φορές όταν αλλάζει ένας προπονητής οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν ψυχολογία και αποδίδουν καλύτερα αλλα και άλλες φορές συμβαίνει το αντίθετο. 

Ο Θανάσης Μάρτζιος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Καρατζία και τον Σαββίδη ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα.

Λευτέρης Ροδίτης (Προπονητής Βώλακα):

Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σε έναν αγώνα μέσα στην έδρα μας. σεβόμαστε κάθε αντιπαλο,αλλα είμαι αισιόδοξος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για αυτό τον αγώνα.

Θανάσης Μάρτζιος (Προπονητής Ακρίτα Ν. Κρώμνης):

Παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας εναντίον ομάδας που τερματίζει τα τελευταία χρόνια στην τριάδα και με υψηλούς στόχους και για αυτή την χρονια.επιτυχια για μας ακόμα και μια καλή εμφάνιση άσχετα από το αποτέλεσμα.

Κύργια – Κ. Βρύση

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τα Κύργια απέναντι σε μια ομάδα που είναι σφιχτή  αμυντικά και ξέρει πώς να παίρνει αυτό που θέλει από κάθε παιχνίδι. 

Μετά την ισοπαλία στην Πετρούσα η νίκη για την ομάδα του Γιώργου Λάλα είναι μονόδρομος. 

Από τα Κύργια θα απουσιάσει ο Ντόβας που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με την Πετρούσα, ενώ αμφίβολος είναι ο Νικολαϊδης.

Η Κ. Βρύση αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα όμως έχει τον τρόπο να τα λύνει ο Δημήτρης Βασιλειάδης. 

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι η Κ. Βρύση έχει ως σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση.

 Γιώργος Λάλας (Προπονητής Κυργίων):

Μετα την ισοπαλία της πρεμιέρας χρειαζόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως φάνηκε και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλα η ομάδα έχει την ποιότητα και το βάθος ώστε να τα ξεπεράσει.

Δημήτρης Βασιλειάδης (Προπονητής Κ. Βρύσης):

Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που έχει ως στόχο και φέτος τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς δεν είμαστε και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση μας, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει

Αρκαδικός – Δοξάτο

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για τον Αρκαδικό, δύσκολο με αυτά που είδαμε πέρσι, γιατί αν κρίνουμε με το παιχνίδι στην Νέα Κρώμνη με τον Ακρίτα ο Αρκαδικός είναι έτοιμος για να κάνει φέτος μια καλή χρονιά και να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Το Δοξάτο μπορεί να δέχτηκε 5 τέρματα στο παιχνίδι με τον Καστρινό το περασμένο Σάββατο αλλά είναι μια ομάδα που αρχίζει να δένεται. Μοναδική απουσία για τον Γιάννη Όμπαση είναι ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καραγιαννίδης που απουσιάζει για οικογενειακούς λόγους.

Σάββας Σαββίδης (Προπονητής Αρκαδικούς ):

Πάμε για να συνεχίσουμε την καλή αρχή που κάναμε και να διπλασιάσουμε τις νίκες μας απέναντι σε έναν ιστορικό και πάντα υπολογίσιμο αντίπαλο σε όποια κατάσταση κ αν βρίσκεται.

Γιάννης Όμπασης (Προπονητής Δοξάτου):

Είναι ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο για εμάς με ένα αντίπαλο που έχει ενισχυθεί αρκετά την φετινή χρονιά. Πιστεύω ότι πάμε σε μια μάχη που μέσα από αυτή θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το δυνατό αποτέλεσμα και να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Χωριστή – Φωτολίβος

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Ορφέα που θα φιλοξενήσει σήμερα μια ομάδα που φέτος δείχνει ότι είναι βελτιωμένη και το πάθημα των τελευταίων ετών της έγινε μάθημα.

 Η Χωριστή θέλει τη νίκη μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κ. Βρύση και θέλει μια νίκη με καλή εμφάνιση με όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, στοιχεία που είδαμε και στα φιλικά της ομάδας.

Το Φωτολίβος πηγαίνει στην Χωριστή μετά την εντός έδρας νίκη με τον Αγ. Αθανάσιο και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που έχει υψηλούς στόχους φέτος, το Φωτολίβος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Καστρινός – Νευροκόπι

Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Καστρινό, όμως θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του μετά το θετικό αποτέλεσμα στο Δοξάτο. 

Ο Στάθης Μελικίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με μόνο στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το Νευροκόπι πηγαίνει στο παιχνίδι με τον Καστρινό μετά την εντός έδρας ήττα με την Προσοτσάνη και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να κοιτάζει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Στράτος Κονταξής δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, όμως θέλει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι παίκτες του καθώς αυτή την εποχή αρκετοί ποδοσφαιριστές εργάζονται στην συλλογή της πατάτας κάτι που αποτελεί ένα μικρό εμπόδιο στην κόπωση των παικτών.

Στράτος Κονταξής (Προπονητής Νευροκοπίου):

Απουσίες δεν έχω αλλά είναι περίοδος συγκομιδής της πατάτας και δεν ξέρω μέχρι τελευταία στιγμή αν θα λείπουν κάποιοι λόγω δουλειάς. Αλλά και να ρθουν όλοι θα ρθουν κατευθείαν από το χωράφι στον αγώνα μικροί μεγάλοι όπως και με την Προσοτσανη.

Αντιμετωπίζουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα καθώς αυτή την περίοδο στην περιοχή του Νευροκοπίου γίνεται η συγκομιδή της Πατάτας και δικαιολογημένα κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να απουσιάζουν ή να έρθουν απευθείας στο γήπεδο.

Παρ όλα αυτά Πάμε να κερδίσουμε για να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς μας σε μια ομάδα νεανική με πολλά τρεξίματα

Αγ. Αθανάσιος – Νέα Αμισός

Είναι ένα παιχνίδι για τον Αγ. Αθανάσιο απέναντι σε μια ομάδα με ίδια χαρακτηριστικά και θεωρούν στον Μέγα ότι μπορούν να περιμένουν ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την καλή εμφάνιση στο Φωτολίβος. 

Ο Κώτας Πελικπασίδης θα έχει 3 απουσίες οι οποίοι είναι : Μουρουζίδης, Βασιλειάδης, Δημητριάδης Χρ.

Η Νέα Αμισός πηγαίνει στον Άγιος Αθανάσιο μετά την εντός έδρας νίκη επι της Καλλιφύτου με 5-0, μετά από μέτρια εμφάνιση στο πρώτο μέρος. 

Ο Γιώργος Πολυχρονίδης σίγουρα θέλει να δει βελτιωμένη την ομάδα του και να κάνουν οι παίκτες του εμφάνιση όπως αυτή στο δεύτερο ημίχρονο της πρεμιέρας, με τους φιλοξενούμενους να μην αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Κώστας Πελικπασίδης (Προπονητής Αγ. Αθανασίου):

Πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα μέσα στο Φωτολίβος απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στόχος μας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι είναι ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα μας βοηθήσει κυρίως στο ψυχολογικό τομέα ώστε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα με καλύτερη ψυχολογία και με περισσότερες φιλοδοξίες.

Γιώργος Πολυχρονίδης (Προπονητής Νέας Αμισού):

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο με εξαιρετικές μονάδες και καλό προπονητή. Εύχομαι να γίνει ένας κάλος αγώνας σε ένα ωραίο γήπεδο και εμείς να πιάσουμε καλή απόδοση ώστε να πάρουμε τη νίκη

Προσοτσάνη – Κουδούνια

Ένα δύσκολο παιχνίδι για την Προσοτσάνη εντός έδρας απέναντι στα Κουδούνια που έχει αρκετές απουσίες. Η ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου μετά το διπλό μέσα στο Νευροκόπι θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της Προσοτσάνης ώστε να έχει και ουσία η εκτός έδρας νίκη. 

Μοναδικός απών ο Κοκλίδης τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό.

Τα Κουδούνια αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα καθώς στην εντός έδρας ήττα από τον Ξηροπόταμο αποβλήθηκαν οι: Δημητριάδης και Ντρούγκας. Ενώ στο παιχνίδι θα κατέβει μόλις με 14 παίκτες λόγω τραυματισμών, επίσης απο τον πάγκο της ομάδας λόγω τιμωρίας θα απουσιάζει ο Βασίλης Σαρακασίδης.

Σίγουρα η ομάδα του Βασίλη Σαρακασίδη θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Γεώργιος Μακρής με τον Αστέρα στις τελευταίες 7 αναμετρήσει στην Προσοτσάνη  να έχει σκοράρει και τις 7, ένα στατιστικό αρχείο από τον Στέλιο Χάρταλη.

Φώτης Χατζηκυριάκου (Προπονητής Προσοτσάνης):

Πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θα επιδιώξουμε να φτάσουμε στην νίκη. Ασφαλώς είναι αρχή ακόμα και όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι με μόνο στόχο την νίκη.

Βασίλης Σαρακασίδης (Προπονητής Αστέρα Κουδουνίων):

Σήμερα η αποστολή της ομαδας θα είναι 14 παιδια !Δυστυχώς για εμας η ομαδα μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.Δυο παιχτες μας είναι με κοκκινη δυο παιχτες μας τραυμαστιστηκαν στο παιχνίδι με τον ξηροποταμο με αποκορύφωμα την απουσία του Βασίλη μιχαηλιδη για 2 μήνες με κάταγμα αστραγάλου όπως επίσης και 2 παιδια δεν έχουν μπει ακομη καν στην ομαδα λόγο εργασίας σε άλλη πόλη.Καλουμαστε να αντιμετωπίσουμε μια παραδοσιακή δύναμη του δραμινου ποδοσφαίρου.Σε ένα ματσ που εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τιποτα παρα μονο να κερδίσουμε.Αν η ομαδα μου παιξει το παιχνίδι που μπορεί ειμαι σίγουρος για ένα θετικό αποτέλεσμα πιστευω πολύ σε αυτά τα παιδια και ειμαι περήφανος για την δουλειά που κανουν και την ψυχή που έχουν.

Καλλίφυτος – Ξηροπόταμος

Ένα δύσκολο παιχνίδι για την Καλλίφυτο που μετά την καλή εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι με την Νέα Αμισό θέλει αρχικά μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ξηροπόταμο. 

Στην Καλλίφυτο υπάρχει ακόμα θέμα αγωνιστικό αφού στην ομάδα καθημερινά έρχονται νέοι παίκτες και σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να απόδοση η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη.

 Ο Ξηροπόταμος θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το σπουδαίο διπλό στα Κουδούνια. Ο Ανέστης Ευθυμιάδης δεν θα έχει στην διάθεση του τους : Λουκά, Χαρισμός, Ζιάκας.

Γιάννης Ιωαννίδης (Προπονητής Καλλιφύτου):

Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο σαν ομάδα, καθώς έχουν προστεθεί στην ομάδα κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και θεωρούμε ότι με την εμπειρία τους μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Ξηροποτάμου.

Ανέστης Ευθυμιάδης (Προπονητής Ξηροποτάμου):

Είναι δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς σε μια δύσκολη έδρα, στο οποίο έχουμε ως στόχο τους τρείς βαθμούς. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί και να ανεβάσουμε την απόδοση μας καθώς στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και πιστεύω ότι με πειθαρχεία και αυτοσυγκέντρωση θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *