Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι Δοξάτο – Καλή Βρύση στα πλέιαουτ: Μονόδρομος η νίκη για Καστρινό και Νευροκόπι

Με την 9η και προτελευταία αγωνιστική συνεχίζονται αύριο τα πλέιαουτ στην Α’ κατηγορία στον απόηχο της απόφασης για τρίμηνο αποκλεισμό του Άρη Φωτολίβους.Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πιο σημαντικό παιχνίδι που θα γίνει στο Δοξάτο μεταξύ της τοπικής ομάδας που με 15 βαθμούς αυτή την στιγμή βρίσκεται στη γραμμή του μπαράζ και της Α.Ε. Καλή Βρύσης που έχει 18 πόντους κα κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη δεν είναι ακόμη για την αποφυγή του μπαράζ. 

Ανάλογα από την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα θα δούμε αν υπάρξει ενδιαφέρον και στη τελευταία αγωνιστική, ή όλα θα έχουν κριθεί για την αποφυγή του μπαράζ μια και ο υποβιβασμός για Φωτολίβος, Αρκαδικό, Κουδούνια και Ακρίτα Νέας Κρώμνης έχει κλειδώσει. Στα υπόλοιπα ματς τώρα μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου που παίζει εκτός έδρας με τον ήδη υποβιβασμένο αλλά προερχόμενο από δύο σερί νίκες Κεραυνό Αρκαδικού και για τον Καστρινό που φιλοξενεί στο πλαστικό της Δόξας τον επίσης υποβιβασμένο και ουραγό της βαθμολογίας Ακρίτα Νέας Κρώμνης.

Τέλος τελείως αδιάφορο βαθμολογικά είναι το παιχνίδι στον Άγιο Αθανάσιο με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο να φιλοξενεί τον ήδη υποβιβασμένο Αστέρα Κουδουνίων.


Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *