Φίλιπποι Δοξάτου – Α.Ε. Καλή Βρύσης 1-0: Αγκαλιά με την παραμονή οι γηπεδούχοι: Πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος

Βρισκόμαστε στο φινάλε της σαιζόν και η αγωνία για την επίτευξη της σωτηρίας πραγματικά χτυπάει στα “κόκκινα”.


Πολύ κοντά στο στόχο σωτηρία βρίσκονται οι Φίλιπποι Δοξάτου μετά τη νίκη τους με σκορ 1-0 απέναντι στην Α.Ε. Καλή Βρύσης, αναμφίβολα στο πιο σημαντικό τρίποντο της χρονιάς.
Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.


Δύο πέναλτι, μια αποβολή, ένα ακυρωθέν γκολ, ένταση στο φινάλε στο χώρο των αποδυτηρίων και μεγάλη αγωνία μέχρι να σφυρίξει ο ρέφερι της αναμέτρησης.
Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το γήπεδο με πολλά παράπονα για την διαιτησία του Κώστα Πουλικίδη για τη φάση του πέναλτι που επιτεύχθηκε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και από την βοηθό Δήμητρα Κοτανίδου που στο 87′ ακύρωσε γκολ του Σεμπελίδη δίνοντας στη προσπάθεια του Λάμπρου να βγάλει την σέντρα ότι η μπάλα πέρασε άουτ.


Πλέον το Δοξάτο με νίκη στη τελευταία αγωνιστική στη Νέα Κρώμνη απέναντι στον υποβιβασμένο Ακρίτα εξασφαλίζει την παραμονή του χωρίς μπαράζ, ενώ η Καλή Βρύση στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής υποδέχεται την Καλλίφυτο σε ματς ΤΕΛΙΚΟ για την απευθείας παραμονή.

Φάσεις αγώνα
Στο 8′ καλό σουτ του Πάρη Αποστολίδη λίγο άουτ.

Στο 12′ παράλληλη σέντρα του Κωνσταντινίδη πέρασε άουτ.

Στο 23′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη σωτηρία διώχνει σε κόρνερ ο Τσακίρης.

Στο 26′ σε πτώση του Ηλία Κωνσταντινίδη μέσα στη περιοχή από μαρκάρισμα του Μπούτιου ο ρέφερι δίνει πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Το εκτελεί ο Καρατζόγλου στο κέντρο της εστίας και κάνει το 1-0.

Στο 46′ ωραίο γύρισμα του Μιχάλη Κωνσταντινίδη προβολή του Λάμπρου σωτηρία με τα πόδια διώχνει ο Κώστας Καραγιαννίδης.

Στο 55′ ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης πέφτει στη περιοχή από μαρκάρισμα του Κοτζαμάνη ο κ. Πουλικίδης δίνει το πέναλτι. Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο τερματοφύλακας Τσακίρης θα μπλοκάρει όμως ο Καραγιαννίδης Κώστας.

Στο 80′ ο Καραγιαννίδης Γιώργος πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Δαφτσιου Θανάση. Απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι στον αμυντικό της Καλή Βρύσης.

Στο 87′ προσπάθεια του Λάμπρου η σέντρα με κεφαλιά ο Σεμπελίδης σκοράρει, σηκωμένη η σημαία της βοηθού ότι η μπάλα βγήκε άουτ και το γκολ ακυρώνεται παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του αγώνα Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Άνθιμο Καλοσίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Φίλιπποι Δοξάτου(Στράτος Κονταξής):
Καραγιαννίδης Κώστας, Κοτσαμάνης(68′ Στοίλης), Καράνταης, Καραγιαννίδης Γιώργος, Νότας, Καρατζόγλου, Παντίκογλου, Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης Ηλίας(82′ Βασιλακάκης), Μαργαριτίδης, Αποστολίδης(82′ Κυριαζάκης).

Α.Ε. Καλή Βρύσης(Δημήτρης Βασιλειάδης):
Τσακίρης, Κόττας(89′ Βουγόγιας), Μπούτιος, Δάφτσιος Θανάσης, Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Δάφτσιος Νίκος, Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Βασιλειάδης(78′ Μπεζυργιάννης).

Φωτογραφίες Επιμέλεια Δημήτρης Μπουτζέκης

Γράφει: Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *