Σπουδαία παιχνίδια για 4 εισιτήρια στα ημιτελικά του κυπέλλου Δράμας: Σούπερ ντέρμπι Νέα Αμισός – Άγιος Αθανάσιος, Καλαμπάκι – Προσοτσάνη, Βώλακας – Αμπελόκηποι και Μικροχώρι – Χωριστή

Με τα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας συνεχίζεται την Τετάρτη στις 14:45 μ. μ. η αγωνιστική δράση στα γήπεδα του νομού μας.

Παιχνίδια χωρίς αύριο μια και είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε απευθείας την διαδικασία των πέναλτι χωρίς παράταση για να μάθουμε τις 4 ομάδες των ημιτελικών.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Πολύ μεγάλο ντέρμπι για δύο ομάδες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις μετά από 11 αγώνες στο πρωτάθλημα και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ισοβαθμούν στην κορυφή με 25 βαθμούς έκαστος.

Η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα της Νέας Αμισού με 29 γκολ, απέναντι στην καλύτερη άμυνα του Αγίου Αθανασίου που έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα!!

Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Πολυχρονίδης το δήλωσε ξεκάθαρα μετά το ματς του Σαββάτου με το Καλαμπάκι ότι πρώτος στόχος της ομάδας του είναι το κύπελλο, κάτι που θα επιδιώξουν και οι φιλοξενούμενοι που θυμίζουμε ότι έχουν αποκλείσει στη φάση των 16 την ομάδα της Δόξας Δράμας.

Οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους το Σάββατο και το παιχνίδι ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά στην έδρα του Αγίου Αθανασίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Σταύρο Παυλίδη και Παναγιώτη Κουβαλάκη.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.

Ένα ακόμη εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρωμα για δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες που προέρχονται από εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και φυσικά τους ενδιαφέρει η διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι με 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα αλλά προερχόμενοι από μεγάλη νίκη 4-2 στην πρωτοπόρο Νέα Αμισό θέλουν την πρόκριση για να σπάσουν και το ρόδι των εντός έδρας απωλειών μια και στο πρωτάθλημα ακόμη δεν έχουν νίκη εντός έδρας!!

Από την άλλη η Προσοτσάνη αναγεννημένη με τον Φώτη Χατζηκυριάκου στον πάγκο έχει 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί με το Καλαμπάκι στους 18 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Χάρη Θαμνίδη και Κώστα Μπαρούμα.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Πολύ δυνατό ζευγάρωμα και εδώ για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η κάτοχος του θεσμού ομάδα του Βώλακα παρότι λαβωμένη με αρκετούς τραυματισμούς τον τελευταίο μήνα παραμένει μέσα και στους δύο στόχους για να υπερασπιστεί το νταμπλ που πήρε πέρσι και θέλει σε αυτό το νοκ άουτ ματς να εκμεταλλευτεί την δυνατή της έδρα.

Απέναντι της η πολύ δυνατή φέτος με υψηλές βλέψεις ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων που είναι μέσα στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος και ψάχνει και την μεγάλη διάκριση στο κύπελλο όπως και πέρσι που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αποκλείστηκε οριακά από τον Πανδραμαϊκό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Άρη Γκόντε.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι με στόχο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα μπορεί να δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον Ορφέα, αυτό όμως ισορροπείτε από το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και το Μικροχώρι είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι ιδίως μέσα στην έδρα του μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας.

Σημαντικό μειονέκτημα για τους γηπεδούχους η απουσία από τον πάγκο του προπονητή της ομάδας Γιάννη Ιωαννίδη που θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες σε σεμινάριο προπονητικής και έτσι σε αυτό το ματς και στα δύο επόμενα του πρωταθλήματος χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει ο στενός του συνεργάτης Παύλος Παυλίδης.

Διαιτητής του αγώνα ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Βασίλη Δημητριάδη και Κώστα Δημόπουλο.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *