Σημαντικά παιχνίδια για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Δράμας: Ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα Πανδραμαϊκός – Άγιος Αθανάσιος και Πετρούσα – Καλαμπάκι

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββάτο με ώρα έναρξης όλων των παιχνιδιών στις 17:00 το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Σημαντικά παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα λεπτομερειών όπου προμηνύονται πολλά ντέρμπι τόσο στη μάχη της κορυφής όσο και σε αυτή της παραμονής.

Πάμε να δούμε τα 7 παιχνίδια του Σαββάτου αναλυτικά:

Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής το συγκεκριμένο με τους γηπεδούχους που θα στερηθούν τον τιμωρημένο αρχηγό τους Αχαλινόπουλο να έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία σε 2 αγώνες, απέναντι στο Μέγα που έχει μπει με φόρα μέσα στη χρονιά με δύο νίκες σε δύο αγώνες και όπως στη Χωριστή στην πρεμιέρα έτσι και τώρα θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί στην κορυφή.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Επίσης ένα σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που έχουν φιλοδοξίες την φετινή χρονιά.

Για τους γηπεδούχους που έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Βραζιλιάνος Βάντερσον στην τελευταία σπουδαία μεταγραφή της ομάδας, ενώ από την άλλη μεριά το Καλαμπάκι που βάζει ψηλά τον πήχη φέτος, θέλει να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον Βώλακα και να επαναλάβει μια εμφάνιση ανάλογη της πρεμιέρας που έφερε το μεγάλο διπλό στην Προσοτσάνη.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που κάθε χρόνο βρίσκονται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι με μια νίκη και μια ισοπαλία φέτος βάζουν ψηλά τον πήχη και δείχνουν δυνατοί, από την άλλη μεριά ο Ορφέας προβλημάτισε με δύο ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς και ψάχνει άμεσα την ανάκαμψη σε μια έδρα που τα τελευταία χρόνια έχει καλή παράδοση.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους πρωταθλητές Δράμας του Βώλακα που από την αρχή του νέου πρωταθλήματος δείχνουν την δυναμική τους έχοντας δύο νίκες σε δύο αγώνες. Πάντως και η φετινή Καλλίφυτος δείχνει ότι δεν θα είναι φέτος εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα, έχοντας χάσει στην πρεμιέρα στο 96’ από τους Αμπελόκηπους και κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στην έδρα τους το Σάββατο στην ήττα από την Προσοτσάνη.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Ένα ακόμη πολύ σπουδαίο ματς στην αγωνιστική για δύο ομάδες «μαθημένες» στον πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια.

Οι γηπεδούχοι με μια νίκη και μια ήττα στο ξεκίνημα της χρονιάς και οι φιλοξενούμενοι έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία, μας υπόσχονται μια πολύ ενδιαφέρουσα και ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα αναμέτρηση.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

Από τα λεγόμενα εξάποντα παραμονής το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες ξεκάθαρα να δηλώνουν ότι πρωταρχικό τους μέλημα φέτος είναι να μη μπλέξουν σε περιπέτειες.

Χωρίς βαθμό αλλά με καλές εμφανίσεις και όπλο την δύναμη της έδρας οι γηπεδούχοι, να επαναλάβουν το μεγάλο διπλό της πρεμιέρας στον Καλαμώνα θέλουν οι φιλοξενούμενοι.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Πολύ ενδιαφέρουσα και η συγκεκριμένη αναμέτρηση με την νεανική ομάδα του Θεοδόση Ταβλαρίδη να ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι στην ανεβασμένη ψυχολογικά μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Χωριστής ομάδα του Άρη Μικροχωρίου.

Σίγουρα φαβορί οι φιλοξενούμενοι, κανείς όμως δεν μπορεί να μην υπολογίσει στη νεαρή και ταλαντούχα ομάδα του Καλαμώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *