Προσοτσάνη Γ.Σ. – Μ.Α. Αγ. Αθανασίου 3-0: Χτύπησε στην κόντρα και πήρε την πρώτη της φιλική νίκη η Προσοτσάνη

Στο Γ. Μακρής της Προσοτσάνης η τοπική ένωση φιλοξένησε τον αρκετά φιλόδοξο την φετινή χρονιά Μ.Α. Αγ. Αθανασίου κερδίζοντας μάλιστα με σκορ 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Ιωαννίδη που είχαν αρκετές τελικές στο παιχνίδι καλή κατοχή της μπάλας και ένα χαμένο πέναλτι. Επι προσθέτως έλειπαν απο το πρώτο φιλικό της ομάδας 8 παίκτης ( Βασιλακακης – Ζεκεριδης – Παπαδοπουλος Κ.(τφ) Μανωλεσακης- Τσαγκαλιδης Τουματζιδης Δ.- Αλη μπαμπασαλη Καραγγιανιδης Κ.), ενώ η Προσοτσάνη δεν είχε στην διάθεση της τους Πατένταλη, Γεωργιάδη και Αβραάμ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές έδωσαν περισσότερη βάση στην άμυνα τους οι δύο προπονητές με τον Αγ. Αθανάσιο στο πρώτο μέρος να χάνει κυρίως ευκαιρίες με τους Μουδούρογλου, Παπαζώτο και Αμαραντίδη με πιο σπουδαία ευκαιρία αυτή του Πτηνόπουλου στο 34′, ενώ για την Προσοτσάνη καλές στιγμές είχαν ο Αφεντουλίδης με εκτέλεση φάουλ και 3 καλές στιγμές με τον Λάμπρου.

Στο Β’ μέρος με το καλημέρα ο Άγιος Αθανάσιος κέρδισε πέναλτι με τον Μουδούρογλου σε ανατροπή του Ρούσσου, ο Παπαζώτος ανέλαβε την εκτέλεση με τον Πούλα να αποκρούει σωτήρια.

Στην συνέχεια ο Αγ. Αθανάσιος έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους: Μουδούρογλου, Πτηνόπουλο, Τουματζίδη για να έρθει στο 75′ ο Καλαϊτζης με μακρινό να κρεμάσει τον Λαζόγλου.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στην κόντρα ο Καλαϊτζης με νέο μακρινό σουτ θα κερδίσει τον Λαζόγλου στο 83′ κάνοντας το2-0, για να έρθει στο 90′ ο Ρούσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το τελικό 3-0.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί οτι η Προσοτσάνη χρησιμοποίησε 28 ποδοσφαιριστές και αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Προσοτσάνη Γ.Σ.(Χατζηκυριάκου): Λάμπρου, Πασχάλης Γιάντσιος, Γιώργος Γιάντσιος, Αστερίου, Ντόβας, Πούλας Αβράμης Βασίλης, Γουνατίδης, Αφεντουλίδης, Αβράμης και Παναγιωτίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Αβράμης Δ., Παπαμιχαήλ, Πετρίδης, Καλαϊτζίδης, Τσακμακίδης Α., Παναγιώτου Χ., Ρούσσος, Καλαϊτζης, Δροσίδης, Παπαστεργίου, Φλέγγας,

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *