Πρεμιέρα στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Δράμας: Με το καλημέρα σούπερ ντέρμπι Ορφέας Χωριστής – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου και Προσοτσάνη – Καλαμπάκι

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ τέλος και επιτέλους πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας που μας χάρισε τόσες πολλές συγκινήσεις την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ένα πρωτάθλημα που όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα είναι το καλύτερο της 10ετίας με τουλάχιστον 7 ομάδες να δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή μέχρι τέλους, ενώ και στη μάχη της παραμονής κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει ποιες θα είναι οι 2 ομάδες που θα αποχαιρετήσουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου την μεγάλη μας κατηγορία.

Αύριο στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας όλα τα ματς ξεκινούν στις 17:30 και πάμε να τα αναλύσουμε ένα – ένα ξεχωριστά:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα και πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο Ορφέας πέρσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και με παρακαταθήκη την 2η θέση που πήρε θέλει και φέτος με τον Ηλία Παντζαρίδη στον πάγκο να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Απέναντι της έχει τον πολύ ποιοτικό Άγιο Αθανάσιο που κράτησε στον πάγκο τον Μπάμπη Ζεκερίδη και με πολλές και ηχηρές μεταγραφές θέλει φέτος να γίνει ένας από τους μνηστήρες του τίτλου.

Πάρα πολύ κόσμος αναμένεται να παρακολουθήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς την Δήμητρα Κοτανίδου και τον Στέφανο Τζιερτζίδη.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Το 2ο πολύ μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας με δύο ομάδες βαριές φανέλες στην κατηγορία πάντα με πρωταγωνιστικούς στόχους, με την προπέρσινη πρωταθλήτρια Προσοτσάνη να τερματίζει 3η πέρσι όντας στην κορυφή μέχρι την τελευταία αγωνιστική και την Α.Ε. Καλαμπακίου κυπελλούχο Δράμας πριν 2 χρόνια, με καλή πορεία πέρσι να τερματίζει στην 5η θέση.

Με νέο προπονητή τον Κυριάκο Καρύπη οι γηπεδούχοι με προσθαφαιρέσεις στο πολύ ποιοτικό και φέτος ρόστερ, συνεχίζει ο Λάζαρος Μουρατίδης στο ενισχυμένο τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά Καλαμπάκι.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Παύλο Μπόιτσιο και Σταύρο Παυλίδη.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Μια από τις λίγες «γκέλες» που έκανε πέρσι η πρωταθλήτρια Δόξα Βώλακα ήταν με τον Ξηροπόταμο, οπότε «υποψιασμένοι» οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη την υπεράσπιση του τίτλου τους, απέναντι στον Ξηροπόταμο που έχει ως πρώτο στόχο φέτος την άνετη εξασφάλιση της παραμονής.

Με νέους προπονητές στον πάγκο οι δύο ομάδες, τον Μπάμπη Καζεπίδη ο Βώλακας και τον Δημήτρη Κυριακίδη ο Ξηροπόταμος.

Διαιτητής του αγώνα ο Χαράλαμπος Αλβανίδης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Χρήστο Ζάμπα.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Πολύ ενδιαφέρουσα και η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Νέα Αμισός μετά την περσινή εξαιρετική πορεία και την 4η θέση στη βαθμολογία βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη φέτος και από την άλλη μεριά η νεοφώτιστη ομάδα του Άρη Μικροχωρίου με πολλές μεταγραφές όμως ενισχυμένη με στόχο να γίνει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Γιώργος Πολυχρονίδης στον πάγκο των γηπεδούχων, Γιάννης Ιωαννίδης ο προπονητής του Μικροχωρίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Χαράλαμπο Θαμνίδη και Στέφανο Ρηγούλη.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Παιχνίδι με φαβορί και αυτό που θα γίνει στο Κραχτίδη μεταξύ των γηπεδούχων και ιδιαίτερα φιλόδοξων φέτος Αμπελοκήπων απέναντι στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

Με τον Ντίνο Τενξίζολου στον πάγκο οι γηπεδούχοι φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν φέτος, απέναντι στην Καλλίφυτο που άλλαξε προπονητή μέσα στο καλοκαίρι με τον Γιώργο Αμπρικίδη να αναλαμβάνει στη θέση του Θωμά Ματρακούκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Πέτρο Λευκόπουλο.

Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Επιστροφή του Πανδραμαϊκού στο τοπικό πρωτάθλημα με εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο μια βαριά φανέλα στη κατηγορία την Δόξα Πετρούσας.

Ο Γιώργος Λάλας νέος προπονητής στους γηπεδούχους καλείται να κάνει ένα ομοιογενές σύνολο που θα διεκδικήσει τον τίτλο, σε μεταβατικό στάδιο η Δόξα Πετρούσας με νέο προπονητή τον Στράτο Κονταξή και στόχο φέτος την 6αδα και ότι καλύτερο προκύψει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Θόδωρος Μαμσάκος με βοηθούς Στέργιο Ανδρέογλου και Αναστάσιο Μπουλή.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

Παρότι είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική, αρκετοί το χαρακτηρίζουν και ως 6ποντο παραμονής μια και οι δύο ομάδες έχουν ως πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής.

Με τον Θεοδόση Ταβλαρίδη και κυρίως ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Δόξας οι γηπεδούχοι, με αρκετούς νεαρούς επίσης από την Ακαδημία της Δόξας οι φιλοξενούμενοι που πρόσθεσαν όμως στο τέλος των μεταγραφών και κάποιους έμπειρους παίκτες στο ρόστερ και προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Διαιτητής του αγώνα ο Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Θεοφάνη Κορμούλη και Μάριο Θεοφανίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *