ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-4: Χορταστικό παιχνίδι με 6 τέρματα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Ν. Αμισού εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε σε φιλική αναμέτρηση την Α.Ε. Καλαμπακίου γνωρίζοντας την ήττα με 2-4. Για την Ν. Αμισό αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι ενώ για το Καλαμπάκι μόλις το πρώτο φιλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο το Καλαμπάκι κατάφερε να κάνει νωρίς το 0-2, ενώ η Ν. Αμισός μείωσε πρίν βγει το ημίχρονο σε 1-2 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Ν. Αμισός ήταν πιο ανταγωνιστική, όμως το Καλαμπάκι είχε την ουσία με το 2-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ για την Ν. Αμισό πέτυχαν οι: Μυτηλιναιος, Τσιμισκιδης, ένω για το Καλαμπάκι γκολ πέτυχαν οι: Αγγελόπουλος, Καπτελι, Τζιβανακης, Κεραμυδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Γιαζγκουλίδης,Κανταρτζης, Κερεμιδης, Τζάρτζαλος, Λουκιδης,Μπιαζακης Δ.,Γρηγοριάδης, Καλιονίδης, Μυτηλιναιος, Λυκιδης,Μπιαζακης Αχ.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Μαραντιδης, Βραμετζαλης, Αμαραντιδης, Βασιλιαδεις, Πουλάς, Μιχαηλίδης, Ζαγιακου, Τσιμισκιδης.

Α.Ε. Καλαμπακίου: Κελετζής, Ρεβυθόπουλος, Δεμενελούδης, Ντόβας, Αλμανίδης Θ, Πουλιούδης, Καπτέλι, Καγιάογλου, Πετρο, Αγγελόπουλος.

Αγωνιστηκαν οι: Ηλιόπουλος, Διαμαντή, Ρετζεπ Ογλου, Μουζακίτης, Μαυροβασίλης, Ιωσηφίδης, Τζιβανάκης, Στρατιγέλης, Κεραμιδάς, Καραολίδης, Γιάννακης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *