ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Ηρακλής Αμμουδιάς 2-2: Έφτασε μια ανάσα από την πρώτη νίκη στα μπαράζ η δραμινή ομάδα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Μια ακόμη ισοπαλία, την 2η συνεχόμενη σημείωσε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού αυτή την φορά εντός έδρας με το ισόπαλο 2-2 με αντίπαλο τον ποιοτικό Ηρακλή Αμμουδιάς.

Μετά το 1-1 στην Κομοτηνή την Κυριακή με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, η δραμινή ομάδα παρότι έφτασε μια ανάσα από την πρώτη της νίκη στη διαδικασία των μπαράζ μια και προηγήθηκε στο 70’ με σκορ 2-1, ο αντίπαλος απάντησε άμεσα δύο λεπτά μετά φτάνοντας στην ισοφάριση και το τελικό 2-2.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ευνοεί τον ΠΑΟΠ σε ένα μίνι πρωτάθλημα που οι ισοπαλίες δεν εξυπηρετούν, για ένα ακόμη παιχνίδι όμως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν εξαιρετική, έπαιξε παλικαρίσια με πάθος και θέληση και πλέον μετά το Πάσχα ψάχνει στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει με Α.Ε. Ευόσμου και Άρη Πηγών ένα μεγάλο διπλό που θα βάλει την ομάδα για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης μιας εκ’ των τριών θέσεων που οδηγούν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων

Καταπληκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο με την παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Σε κόσμια πλαίσια, με συνθήματα, βεγγαλικά και άριστο κλίμα και ιδανική φιλοξενία της δραμινής ομάδας κάτι που δεν παρέλειψε να αναφέρει και ο προπονητής του Ηρακλή Αμμουδιάς Μπάμπης Χρυσοστομίδης στη συνέντευξη τύπου.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι όπως αναμενόταν λόγω και του ισχυρού αέρα δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Ο ΠΑΟΠ σαφέστατα μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε δύο φορές στο 4’ με τον Αμανατίδη και στο 6’ με τον Ζαγιάκου.

Το ματς κύλησε χωρίς ουσιαστικά καμία σπουδαία ευκαιρία μέχρι το 40’ όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα αρκετά τυχερό γκολ.

Εκτέλεσε φάουλ ο Καρατλίδης, ο κεντρικός αμυντικός Φιλιππίδης προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή, αυτή βρήκε το στήθος του αριστερού μπακ της Νέας Αμισού Ιωσηφίδη και με αυτογκόλ διαμορφώθηκε το 0-1.

Ιδανικό φινάλε πρώτου μέρους για τον ΠΑΟΠ με τον Βακιρτζή να κερδίζει την μπάλα από τον Καρατλίδη και να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει το πέναλτι.

Την εκτέλεσε ανέλαβε μακράν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΠ στο ματς Παύλος Τσιμισκίδης ισοφαρίζοντας σε 1-1 με την λήξη του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος το ματς κυλούσε όπως το πρώτο χωρίς πολλές ευκαιρίες με τον Ζυγκερίδη στο 54’ να έχει μια απευθείας εκτέλεση φάουλ ελάχιστα άουτ.

Έτσι φτάσαμε στο κρίσιμο δίλεπτο που κρίθηκε το παιχνίδι.

Στο 70’ από προσπάθεια του Τσιμισκίδη η μπάλα στρώθηκε στον Κυριάκο Αμαραντίδη που με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στη γωνία της εστίας θα βάλει φωτιά στην κερκίδα της Νέας Αμισού διαμορφώνοντας το 2-1.

Σε εκείνο το σημείο όμως ήταν άμεση η απάντηση του αντιπάλου δύο λεπτά μετά με τον καλύτερο παίκτη τους στο ματς Γιώργο Γεωργιάδη να βγάζει έξοχη κάθετη πάσα στον Ζιάκα που όντας και τυχερός πήρε την κόντρα από την έξοδο του Θεοδοσιάδη και σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-2.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Νέα Αμισός επηρεάστηκε από αυτό το γκολ και ο Ηρακλής πήρε τα ηνία του ματς πιέζοντας για το γκολ της νίκης, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση για το γκολ πέρα από το σουτ του Γιώργου Παπαδόπουλου στην κίνηση που πέρασε άουτ στο 88’.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χρυσέλης με βοηθούς Τζημόπουλο – Χρυσαϊδη του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Θεοδοσιάδης Γιώργος, Κερεμίδης(65’ Αμαραντίδης), Ιωσηφίδης(89’ Τζάρτζαλος), Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Σιλλός(81’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Αμανατίδης, Ζαγιάκου(65’ Προβατίδης), Τσιμισκίδης(89’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Βακιρτζής, Πούλας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Μπάμπης Χρυσοστομίδης):

Κουντογλίδης, Παπαδόπουλος Σταύρος, Γάκης, Φιλιππίδης, Γεωργιάδης, Καρατκλίδης, Ζυγκερίδης(74’ Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος Γιάννης(74’ Μαλανδρής), Ζιάκας(74’ Παπαδόπουλος Γιώργος), Λιάρας, Σένια.

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *