ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Αστέρας Κουδουνιών 3-1:Νίκη με ανατροπή και φοβερή εμφάνιση Χρήστου Μπαντή

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος
Ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κέρδισε σήμερα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας με σκορ 3-1 τον μαχητικό Αστέρα Κουδουνιών και έμεινε ζωντανός στην προσπάθεια του να πάρει την πρόκριση στους 16 του θεσμού. Πλέον ισοβαθμεί στους 4 βαθμούς με τον Κεραυνό Αρκαδικού που έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και θέλει ένα βαθμό στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους στο Κραχτίδη για να προκριθεί. Σε περίπτωση ήττας το τρίτο εισιτήριο του ομίλου θα πάρει ο Αρκαδικός και η Νέα Αμισος θα μείνει εκτός συνέχειας του θεσμού. 

Το φιλμ του αγώναΗ Νέα Αμισός μπήκε καλύτερα στο ματς με ηγέτη τον Χρήστο Μπαντή και στο πρώτο μισάωρο είχε ήδη 7 πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ, 3 φορές με τον Μπαντή στο 3′, 11′ και 21′, 3 φορές με τον Πουλά στο 18′, 26′, 27′ και μια με τον Αλαγκιοζίδη στο 25′.
Η μπάλα όμως τιμωρεί και ένα απευθείας φάουλ του Φιλίππου Βασιλειάδη στο 31′ στην πρώτη τελική των Κουδουνίων στην αντίπαλη εστία έγινε το 0-1.Η Νέα Αμισός έβγαλε άγχος και νευρικότητα, βρήκε όμως με εξαιρετική ενέργεια του Μπαντή στο 43′ την ισοφάριση. Αμφίρροπο παιχνίδι είχαμε και στο β’ μέρος με τον Καρακασίδη να μη συγκρατεί τα νεύρα του και να αποβάλλεται στο 53′.

Μόλις 3 λεπτά κράτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα των Κουδουνίων μια και ο Παφραλίδης αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Αθανασιάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για τελευταία φορά στο 61′ με τον Φίλιππο Βασιλειάδη που νικήθηκε σε τέτατετ από τον Λαμπρινουδάκη.

Από εκεί και πέρα το γήπεδο κυριολεκτικά είχε κατηφόρα με τη Νέα Αμισό να είναι καταγαιστική αλλά και αναποτελεσματική στις παρά πολλές ευκαιρίες που έκανε. Βρήκε όμως δύο ωραία γκολ με τον Μουχτάρη στο 71′ και τον Μπαντή στο 75′ για το τελικό 3-1, έχοντας στο β μέρος δοκάρι με τον Ζαγιάκου στο 51′ και κλασσικές ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη στο 69′, τον Μπαντή στο 60′ και το 87′, νέο δοκάρι με τον Θεοδοσιάδη στο 77′ και με τον ίδιο παίκτη καλή ευκαιρία στο 89′.


Τα γκολ του αγώνα

 Στο 31′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φιλίππου Βασιλειάδη πάνω από το τείχος η μπάλα και το 0-1 για τα Κουδούνια. 
Στο 43′ ωραία κίνηση του Μπαντή μέσα στην περιοχή το σουτ και το 1-1 για τη Νέα Αμισό.
Στο 71′ φάση διαρκείας στα καρέ των Κουδουνίων ωραίο σουτ στο γάμα από τον Μουχτάρη και το 2-1.

Στο 75′ καλή κίνηση του Ζαγιάκου πάσα στον Μπαντή και με σουτ από κοντά ο τελευταίος το 3-1.

Οι κορυφαίοι του ματς Μακράν ο κορυφαίος του ματς ο Χρήστος Μπαντής με 2 γκολ, μια ασίστ και πολλά τρεξίματα.Καλό ματς και από τον Αθανασιάδη στα άκρα, στους διακριθέντες και ο Θεόφιλος Παυλίδης και Παπακωνσταντίνου.Από τον φιλότιμο Αστέρα που έμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο 20 λεπτό και έβγαλε όλο το ματς με μια αλλαγή μόνο κορυφαίος ο κεντρικός αμυντικός Βουβαλίδης και καλό ματς από τον τερματοφύλακα Καλανίδη και τους δύο επιθετικούς του Νεβεσκιώτη και Φίλιππο Βασιλειάδη. 


Τα στοιχεία του αγώνα

 Διαιτητής του αγώνα Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Κώστα Παπαδόπουλο και Σταυρούλα Τάλιου.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης):Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Μπαϊρακτάρι, Φερσιζίδης, Παυλίδης, Σιλλός, Αθανασιάδης, Μπαντής, Πουλάς, Μουχτάρης, Αλαγκιοζίδης.Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Ζαγιάκου, Καρακασίδης, Βιζυηνός, Θεοδοσιάδης και Κερεμίδης.

Αστέρας Κουδουνίων(Βασίλης Λιούσης):Καλανίδης, Φωτόπουλος, Βασιλειάδης Αλέξης, Βουβαλίδης, Κουσίδης, Κεσίδης, Βασιλειάδης Παύλος, Παφραλίδης, Βασιλειάδης Φίλιππος, Γιαβρίδης, Νεβεσκιώτης.Στο β’ μέρος έπαιξε και ο Μεντζιατζόγλου.Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *