Πανδραμαϊκός – Μ.Α. Ξηροποτάμου 5-1: Σκληρό παιχνίδι με νικητές τους γηπεδούχους

Στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας “Αλέκος Φρούσιος” έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές κίτρινες αλλά και κόκκινες κάρτες!

Με την έναρξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες δε δημιούργησαν κάποια ευκαιρία αξία αναφοράς και έτσι η πρώτη ουσιαστική φάση στο παιχνίδι ήταν το γκολ του Πανδραμαϊκού στο 15′, όταν ο Αχαλινόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Ζιάκας έδιωξε με γροθιές και η μπάλα κόντραρε στον Τσιάρα και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδος του.

Στο 18′ εκτέλεση φάουλ του Πάνου με τον Ματσιώρη να διώχνει με γροθιές σε πλάγιο.

Στο 23′ ο Καλαϊδόπουλος μπήκε από τα πλάγια στη περιοχή του Πανδραμαϊκού, πάσαρε στον Πάππο αλλά το σουτ του δεύτερου σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών.

Στο 24ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν σε αντεπίθεση τρεις εναντίον ενός ο Βογιατζής δε μπόρεσε να βρει την μπάλα και στη συνέχεια ο Χατζηκυριάκου αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Καλαϊδόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων με το πλασέ του να καταλήγει άουτ.

Στο 28′ ο διαιτητής του αγώνα έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες, αρχικά ο Καλαϊδόπουλος έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη του Πανδραμαϊκού με τον διαιτητή να τον αποβάλλει και στη συνέχεια να ανάβουν τα αίματα και να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Αχαλινόπουλο και σε κάποιο μέλος της ομάδας του Πανδραμαϊκού στον πάγκο.

Στο 33ο λεπτό του παιχνιδιού ο Πάνος μπήκε στην περιοχή, ο Μιχαηλίδης τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο επιθετικός του Ξηροποτάμου ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε.

Έπειτα ο Πανδραμαϊκός έβγαλε αντίδραση, προειδοποίησε με τον Χατζηκυριάκου στο 39′ και ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με την απόκρουση του να πηγαίνει στα πόδια του Γουνατίδη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Χατζηκυριάκου συνέχισε την καλή του απόδοση και αφού ένα σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Ζιάκα, στο 52′ έπειτα από ωραία πάσα του Μουρατίδη ευστόχησε με ωραίο πλασέ.

Στο 67ο λεπτό ο Μουρατίδης αστόχησε μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά δύο λεπτά αργότερα η ωραία συνεργασία των Μπαμπαλή-Παπαδόπουλου του έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία και αυτός πέτυχε το 4-1.

Στο 75′ ένα ωραίο σουτ από τον Γουνατίδη πέρασε άουτ.

Στο 80ο λεπτό ο Πανδραμαϊκός κέρδισε φάουλ μισό μέτρο έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια, με τον Χατζηκυριάκου να αναλαμβάνει την εκτέλεση, η μπάλα να πηγαίνει συστημένη στο δεύτερο δοκάρι και ο Καρασαββίδης με προβολή να την στέλνει στα δίχτυα για το τελικό 5-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητές: Σιουμπάς, Παυλίδης, Δημητριάδου

Πανδραμαϊκός(Γιώργος Λάλας): Ματζιώρης, Ζυρινίδης, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χ., Μιχαηλίδης(40’ Μουρατίδης), Παπαδόπουλος, Χατζηκυριάκου, Καρασαββίδης Ηλ.(80’ Καμίδης), Βογιατζής(28’ Περσιανλής), Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης(80’Ζυρινίδης Ι.) .

Μ.Α. Ξηροποτάμου (Γιώργος Σαμαράς): Ζιάκας, Κιόρογλου, Κελεσίδης(75’ Γιαννάκης), Τσιάρας, Δερμεντζής(90’ Ωραιόπουλος), Πάππος(46’ Μουχτάρης), Φλέγγας(65’ Μαλλόσι), Μελιμδής, Καλαϊδόπουλος, Πάνος(90’Άρμεν), Κιοσσές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *