Πανέτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Α.Ε. Καλαμπακίου και Δόξα Βώλακα: Συνέντευξη τύπου σε άριστο κλίμα (βίντεο)

Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου και Δόξα Βώλακα διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο για να κλείσουν με χαμόγελα μια απαιτητική χρόνια.
Σήμερα στις 19:00 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Έπαυλης συνέντευξη τύπου με εκπροσώπους των δύο ομάδων.


Σε άριστο κλίμα οι δύο ομάδες με τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις έκαναν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει ένα καλό ποδοσφαιρικό θέαμα.
Από πλευράς ΕΠΣ Δράμας μίλησαν στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γιώργος Τόλιος και ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Δημήτρης Τσορούμογλου κάνοντας και ειδική αναφορά στην αφιέρωση αυτή του κυπέλλου στον παράγοντα του Πανδραμαικου Γιώργο Κοσσυφίδη που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.
Από πλευράς Καλαμπακίου μίλησαν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας Ζαχαρίας Μιχαηλίδης, ο προπονητής της ομάδας Λάζαρος Μουρατίδης και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κλόγκιρι.


Από πλευράς Βώλακα μίλησε ο πρόεδρος Αντώνης Δερμεντζής, ο προπονητής Χρήστος Αθανασιάδης και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων


Έχουν απομείνει μόλις 3 μέρες από την ημέρα διεξαγωγής του κυπέλλου και η προετοιμασία των δύο ομάδων έχει μπει στην τελική ευθεία.
Οι τυπικά γηπεδούχοι στο γήπεδο Δόξας της Α.Ε. Καλαμπακίου θα παίξει πλήρης με μοναδική μακροχρόνια απουσία αυτή του τραυματία Κωνσταντινίδη.
Ευχάριστος πονοκέφαλος η επιλογή της 11αδας για τον Λάζαρο Μουρατίδη.

Σίγουροι στο αρχικό σχήμα είναι ο Τάφα στο τέρμα, ο Πέτρο και ο Κλόγκιρι στη άμυνα, Λεονταρίδης, Μαυροβασίλης και Καπτέλι στο κέντρο και οι Δημητρίου και Αγγελόπουλος στο επιθετικό κομμάτι.


Ένας κορμός 8 παικτών και από εκεί και πέρα καλείται μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας ο ικανότατος Λάζαρος Μουρατίδης να επιλέξει θέσεις και ονόματα.

Στην άλλη πλευρά τώρα σχεδόν κομπλέ και ο Βώλακας που θέλει να μη τριτώσει το κακό.


Θυμίζουμε ότι δύο φορές έχει παίξει σε τελικό πέφτοντας με Δόξα και Πανδραμαικό και τώρα θέλει για πρώτη φορά να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Χρήστος Αθανασιάδης με εξαιρετικό έργο φέτος στην ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός του στρατευμένου Παρασκευούδη.
Για τις επιλογές τώρα της 11αδας σίγουροι θεωρούνται οι Μαρκόπουλος και Πέτρος Μποσκοψίου στην άμυνα, Σάκης Δράμπαλης, Μίλτος Βασιλειάδης και Μουζενίτοβ στο κέντρο και στην επίθεση Γιάννης Σίγγος, Χαλκίδης και Τσαμπάζης.


Για τις υπόλοιπες 4 θέσεις υπάρχουν φαβορί για το αρχικό σχήμα, αν και ο μεγάλος γρίφος είναι ο τερματοφύλακας μια και φέτος μοιράστηκαν τον χρόνο Παγκάκης και Μπόσκος.


Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *