Μ.Α. Αγ. Αθανασίου – Δόξα Δράμας 0-2: Φιλική νίκη για τους Μαυραετούς στο 3ο φιλικό προετοιμασίας

Φιλική νίκη με σκορ 0-2 για την Δόξα Δράμας στην δύσκολη έδρα του Αγ. Αθανασίου που κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του Μέγα.

Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους και πρόσφεραν θέαμα σε περίπου 400 φιλάθλους που παρακολούθησαν αυτή την αναμέτρηση.

Η Δόξα βρήκε πρώτη τέρμα στο φινάλε του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 42’ όταν ο Τέλο θα κάνει μια ωραία ενέργεια από δεξιά θα περάσει τον Μανωλεσάκη θα περάσει και τον τερματοφύλακα Λαζόγλου και σε κενή εστία θα κάνει το 0-1 για την Δόξα, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να έχει καλό ρυθμό ο Άγιος έψαξε το γκολ της ισοφάρισης όμως η Δόξα έκλεισε καλά τους διαδρόμους στην άμυνα της και στο 69’ ο Γεωργιάδης θα κάνει με πλασέ μέσα από την περιοχή το τελικό 0-2.

Μ.Α. Αγ. Αθανασίου: Λαζογλου (46’ Παπαδόπουλος Κοσμάς), Τουμαντζιδης Δημ (70’ Παπουνιδης)Στεργιανος( 80’ Μουρζιδης)Μανωλεσακης (46’ Παπαδόπουλος Κοσμας),Ουζουνογλου( 75’ Κλωτσικας),Γρηγοριαδης,Παπαζωτος, Γκαμοτσος,Αμαραντιδης (35’ Τσαγκαλιδης), Πτηνοπουλος, Κοντροπουλος (46’ Καραγιαννιδης)

Μπεζυρτζής, Μπλιός, Χατζηκούρτης, Παπαγεωργίου, Χατζηαθανασιάδης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Τρελόπουλος, Τέλλο, Κυριακίδης Δ., Λουκοβίτης.

Αγωνίστηκαν και οι:  Θεοδοσιάδης, Βασιλειάδης, Ιορδανίδης, Κόντος, Ιωσηφίδης, Μιχαηλίδης, Γεωργιάδης, Κυριακίδης Γ., Κοτζαμάνης, Μουρατίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *