Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Πανδραμαϊκός 1-2: Σπουδαίο διπλό σε δύσκολη έδρα

Σπουδαίο διπλό στη δύσκολη έδρα του 2ου της βαθμολογίας Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου πέτυχε ο Πανδραμαϊκός κερδίζοντας με σκορ 2-1.

Μια νίκη που ανέβασε τον Πανδραμαϊκό στην 7η θέση με 27 βαθμούς έχοντας σε 16 αγώνες, 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με 35-18 τέρματα.

Αντίθετα ο Μέγας παρέμεινε 2ος χάνοντας όμως σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου με 33 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 29-12 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, απείλησαν με ένα κόρνερ και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 6’ σε διώξιμο της μπάλας από τον Τάσο Ζυρινίδη ότι η μπάλα βρήκε το χέρι του και έπρεπε να δοθεί πέναλτι με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Στο 11’ ο πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικά Πανδραμαϊκός από πάσα του Χατζηκυριάκου και παράλληλη σέντρα του Αχαλινόπουλου στο 2ο δοκάρι προηγήθηκε με κοντινό σουτ του Θεόφιλου Γουνατίδη.

Ο Μέγας πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Δήμου Καραγιαννίδη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τελικά στο 25’ βρήκε την ισοφάριση από κάθετη πάσα του Παπαζώτου και ωραίο σουτ του Ευκαρπίδη μέσα από την περιοχή.

Στο β’ μέρος το ματς δεν ήταν τόσο καλό σε παραγωγή φάσεων όπως στο πρώτο, οι φιλοξενούμενοι όμως με την μεσοεπιθετική ποιότητα που έχουν βρήκαν το 2ο γκολ στο 72’ σε προσπάθεια του Χατζηκυριάκου και προβολή του Γιώργου Μουρατίδη από το σημείο του πέναλτι.

Ο Μέγας πίεσε κυρίως με στημένα και στις καθυστερήσεις ζήτησε νέο πέναλτι στη τελευταία φάση του ματς σε τράβηγμα από τον Μπαμπαλή μέσα στην περιοχή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Γιώργο Θεοδωρίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Ντόβας(66’ Περπερίδης), Τσαγκαλίδης(66’ Ζεκερίδης), Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς(57’ Παπακωνσταντίνου), Στεργιανός(28’ λ.τ. Σκάρογλου), Ευκαρπίδης, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παναγιώτου Φόρης, Παπαζώτος, Μπαμπασαλί(57’ Κοντρόπουλος).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Ματσιώρης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χάρης, Μιχαηλίδης(87’ Καμίδης), Περσιανλής, Χατζηκυριάκου, Μητρούσης(46’ Παπαδόπουλος Νίκος), Μουρατίδης Γιώργος, Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης(89’ Ζυρινίδης Γιάννης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *