Με σούπερ ντέρμπι Αμπελόκηποι – Βώλακας η 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας: Δύσκολη έξοδος για τον Πανδραμαϊκό στο Μικροχώρι και τη Νέα Αμισό στην Προσοτσάνη

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο στις 16:45 το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες και πολύ δύσκολα μπορούν να γίνουν προγνωστικά για τα παιχνίδια με τις εκπλήξεις να παραμονεύουν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και τους διαιτητές των αναμετρήσεων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Μεγάλο ντέρμπι στο γήπεδο Κραχτίδη με τους πρωταθλητές του Βώλακα να είναι η μοναδική ομάδα μέχρι τώρα που έχει κάνει το 3 στα 3 έχοντας το απόλυτο με 9 βαθμούς.

Πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχουν κάνει όμως και οι φιλόδοξοι φέτος Αμπελόκηποι με 2 νίκες και 1 ισοπαλία στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού με σκορ 1-1.

Δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, αήττητες μέχρι τώρα και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση.

Διαιτητής του αγώνα ο Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Παύλο Μπόιτσιο και Στέργιο Ανδρέογλου.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ

Σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο Μικροχωρίου με τους γηπεδούχους να αντλούν πολύ μεγάλη δύναμη από την έδρα τους εκεί που στη 2η αγωνιστική κέρδισαν 3-0 τον Ορφέα Χωριστής.

Απέναντι τους έχουν τον Πανδραμαϊκό που πέρσι τους χώριζαν δύο κατηγορίες, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν το τρίποντο για να μείνουν κοντά στην κορυφή μια και παρότι παραμένουν αήττητοι στις πρώτες 3 αγωνιστικές μετρούν ήδη ισοπαλίες.

Διαιτητής του αγώνα ο Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Γιώργο Χατζηνάκο.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. – ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ

Πάντα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις μας προσφέρουν ιδιαιτέρες συγκινήσεις.

Η Προσοτσάνη μετά από δύο εντός έδρας ήττες με Καλαμπάκι και Αμπελόκηπους θα επιδιώξει το πρώτο της τρίποντο εντός έδρας απέναντι στην πολύ καλή και φιλόδοξη φέτος Νέα Αμισό που με δύσκολα ματς στο ξεκίνημα της χρονιάς διατηρεί το αήττητο με 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 αγώνες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Γιάννη Τοπαλίδη και Θόδωρο Μαμσάκο.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ

Η είδηση σε αυτό το ματς αναμφίβολα είναι το ντεμπούτο του Θωμά Ματρακούκα στον πάγκο του Ορφέα μετά την παραίτηση του Ηλία Παντζαρίδη.

Με 3 ήττες σε 3 αγώνες, απρόσμενα κακό βαθμολογικά ξεκίνημα για τον Ορφέα που θα επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα με αντίπαλο την ανεβασμένη ψυχολογικά νεανική ομάδα του Καλαμώνα που την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 3-1 απέναντι στον δυνατό φέτος Άρη Μικροχωρίου.

Διαιτητής του αγώνα ο Βαγγέλης Χασιώτης με βοηθούς Θεοφάνη Κορμούλη και Χρήστο Ζάμπα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

Ειδικά οι γηπεδούχοι που έχουν 3 ήττες σε 3 αγώνες μέχρι τώρα θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς, απέναντι στην Πετρούσα που έχει 4 βαθμούς σε 3 αγώνες και θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητο της εκτός έδρας έχοντας στην πρεμιέρα 2-2 με τον Πανδραμαϊκό και κερδίζοντας 2-1 την 2η αγωνιστική στον Ξηροπόταμο.

Διαιτητής του αγώνα ο Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Γεωργία Δημητριάδου και Βασίλη Σκριτζόβαλη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Παιχνίδι με φαβορί τους γηπεδούχους που έχουν ξεκινήσει με φιλοδοξίες την χρονιά έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 αγώνες μέχρι τώρα, απέναντι στον Ξηροπόταμο που παραμένει ουραγός με 3 ήττες σε 3 αγώνες και ψάχνει σε κάθε γήπεδο βαθμό ή βαθμούς για να αλλάξει την ψυχολογία του.

Διαιτητής του αγώνα ο Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Τάσο Μαρμαρίδη και Αγάπη Γεωργιάδου.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

Γειτονικό ντέρμπι στο Καλαμπάκι με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιο απολογισμό σε 3 αγώνες με 2 νίκες και μια ήττα.

Βέβαια μπορεί να ισοβαθμούν στους 6 βαθμούς, οι στόχοι των δύο ομάδων όμως είναι τελείως διαφορετικοί με το Καλαμπάκι να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και το Φωτολίβος να μαζέψει βαθμούς για να μη μπλέξει σε περιπέτειες.

Διαιτητής του αγώνα ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Αλέκο Παρασκευούδη και Χαράλαμπο Θαμνίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *