Καλύτερη 11αδα της 8ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Με την 8η αγωνιστική συνεχίστηκε το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας και έχοντας εικόνα πλέον και από τα 7 ματς της αγωνιστικής, πάμε να δούμε με την βοήθεια των συνεργατών μας τους κορυφαίους από τις ομάδες που πήραν νίκη ή θετικό αποτέλεσμα αυτή την αγωνιστική.

1: ΑΒΡΑΑΜ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον έμπειρο τερματοφύλακα με σημαντική συμβολή στη νίκη της ομάδας του με 1-0 απέναντι στον ποιοτικό Άγιο Αθανάσιο. Έκανε μια καταπληκτική επέμβαση στο 0-0 με τα ακροδάχτυλα σε δυνατό σουτ του Φόρη Παναγιώτου και το αποκορύφωμα στο 1-0 σε τέτατετ με τον ίδιο παίκτη έσωσε την ομάδα του παραχωρώντας κόρνερ.

2: ΛΟΥΚΟΒΙΤΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον ακραίο παίκτη των Αμπελοκήπων που παίζει με την ίδια ευκολία είτε δεξιά είτε αριστερά. Στο επιβλητικό 5-0 επί του Μικροχωρίου πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, ενώ είχε και ασίστ και πολλές καλές προωθήσεις στην αντίπαλη περιοχή.

3: ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ(Πανδραμαϊκός):

Οι εμπειρίες του στη Γ’ Εθνική τον έχουν βοηθήσει πολύ και αποτελεί πλέον σταθερή αξία αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του με πολύ καλό παιχνίδι στο νικηφόρο 5-1 επί του Ξηροποτάμου.

4: ΒΡΑΜΕΝΤΖΑΛΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Ηγετική φυσιογνωμία για ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας του στο νικηφόρο 2-1 μέσα στην Πετρούσα.

Σκόραρε με υπέροχη κεφαλιά το 1-2 στο 89’ και σε όλο το ματς ήταν ογκόλιθος στην άμυνα με καίριες επεμβάσεις.

5: ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δίνει πολλές λύσεις στην ομάδα του.

Στο νικηφόρο 1-0 απέναντι στον Άγιο Αθανάσιο ήταν άριστος αμυντικά με κυριότερη επέμβαση στο φινάλε της αναμέτρησης σε κοντινό σουτ του Καραγιαννίδη με σωτήριο τάκλιν έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

6: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από το «μηχανάκι» του Ορφέα στο χώρο του κέντρου.

Εξαιρετικό ματς στο 4-0 με την Καλλίφυτο, σκόραρε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή το σκορ και έκανε ασίστ πάρτο βάλτο στον Αθανασιάδη για το 2-0.

7: ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ(Πανδραμαϊκός):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον ταχύτατο εξτρέμ των γηπεδούχων στο νικηφόρο 5-1 απέναντι στον Ξηροπόταμο.

Έχει συμμετοχή στο καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς 2-1 στο φινάνε του ημιχρόνου, αφού από δικό του σουτ μέσα από την περιοχή αποκρούει ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια βρίσκει η μπάλα στο Δερμεντζή για το αυτογκόλ και πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ στο 3-1 με πλασέ δυνατό στην κίνηση.

8: ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ(Δόξα Βώλακα):

Από τους κορυφαίους του Βώλακα σχεδόν σε κάθε αγωνιστική δίνοντας λύσεις στον Μπάμπη Καζεπίδη είτε ως 8αρί είτε ως αμυντικός μέσος.

Πολύ καλός στο 3-0 με το Φωτολίβος απέβαλλε το άγχος από την ομάδα του σκοράροντας με έξυπνο φάουλ από πλάγια για το 2-0 στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

9: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Αρχίζει και βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό, ένας δεινός σκόρερ που βρήκε δίχτυα 3 φορές στο νικηφόρο 7-0 μέσα στον ελλιπέστατο Καλαμώνα και είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

10: ΚΑΡΡΑΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Μας έδωσε την πιο ωραία εικόνα της αγωνιστικής ο νεαρός που «τίμησε» με το παραπάνω και την επιλογή του Λάζαρου Μουρατίδη να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο 0-7 της ομάδας του μέσα στον Καλαμώνα.

Στο 52’ σε σέντρα μέσα στην περιοχή συγκρούονται στον αέρα ο τερματοφύλακας του Καλαμώνα Μωϋσιάδης με τον αμυντικό του και η μπάλα στρώνεται στον Καρρά που σε άδεια εστία μπορεί να σκοράρει, αυτός όμως κάνει την κίνηση φερ πλει και πετάει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα του Καλαμώνα.

Αργότερα σκόραρε κιόλας, είχε καλή παρουσία και δικαιωματικά για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέραμε παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.

11: ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Με την Προσοτσάνη ο Γιώργος Πολυχρονίδης έβαλε τον Μασκαλίδη και με δύο δικά του γκολ γύρισε το ματς.

Τώρα είχε την έμπνευση να βάλει τον νεαρό Αχιλλέα Μπιαζάκη που μπήκε στο ματς στο 66’ και κατάφερε σε παιχνίδι που η ομάδα του είχε ελάχιστες ευκαιρίες μέχρι εκείνο το σημείο, να σκοράρει στο 77’ με κοντινή προβολή, να έχει τέτατετ 4λεπτά μετά να κάνει το 1-2 και στο 89’ να κυνηγήσει μια χαμένη μπαλιά, να πάρει το κερδισμένο φάουλ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ και απ’ αυτό το φάουλ να γίνει το 1-2 για την ομάδα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *