Καλαμπάκι – Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-1: Σημαντικό διπλό για τους φιλοξενούμενους

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων κερδίζοντας στη δύσκολη έδρα του Καλαμπακίου με 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μαυροβασίλη.

Μετά το 10λεπτό οι Αμπελόκηποι ανέβασαν την απόδοση τους και μετά από πάσα του Καραγκιοζίδη ο Στράτος Παρουτσής με ωραία ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1.

Οι Αμπελόκηποι έχασαν χρυσή ευκαιρία να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στο 61’ σε πέναλτι που κέρδισε ο Καταρτζής, εκτέλεσε ο Παρουτσής αλλά απέκρουσε ο νεαρός Τάφα.

Από εκεί και πέρα το Καλαμπάκι πίεσε χάνοντας ευκαιρίες, όπως ευκαιρίες έχασαν και οι Αμπελόκηποι στην κόντρα επίθεση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Μπουλή Αναστάσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Αντώνης Παπάζης): Τάφα, Χαλβατζής(46’ Τζιβανάκης), Διαμαντί(46’ Ευαγγελίδης), Κλόγκιρι, Ηλιόπουλος Φώτης(79’ Λεϊλόγλου), Εζουζίδης Ιορδάνης(71’ Στρατηγέλης), Αλμανίδης Στέφανος, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος(84’ Ρετζέπογλου), Καπτέλι, Αλμανίδης Θόδωρος.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου(84’ Δεληκωστίδης), Άλλα(79’ Μουρατίδης Πολυχρόνης), Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μπιαζάκης Αχιλλέας(79’ Κυσσίδης Κώστας), Καγιάογλου, Σύρτας(46’ Κανταρτζής), Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Παρουτσής(65’ Κυσσίδης Θανάσης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *