ΕΠΣ Κιλκίς Κ14 – ΕΠΣ Δράμας Κ14: Έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της η Κ14 και ελπίζει σε πρόκριση σαν καλύτερη 2η ομάδα στον όμιλο

Την νίκη με 1-2 πέτυχε η ομάδα μας Κ14 απέναντι στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Κιλκίς σε ένα παιχνίδι που σημαντικό ρόλο έπαιξε ο αέρας.

Στο πρώτο μέρος οι Δραμινή ομάδα είχε την κυκλοφορία της μπάλας και πίεσε για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως στο 45’ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κάνοντας το 1-0 με τον Γαλέα, το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Δραμινή ομάδα με κόντρα αέρα προσπάθησε να παίξει για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κάτι το οποίο και κατάφερε.

Αρχικά ισοφάρισε το παιχνίδι στι 59’ όταν ο Εξουζίδης έπαιξε τον Κοφαντίδη κάνοντας το 1-1. Ενώ στο 79’ ο Κοφαντίδης έπαιξε τον Σολάκη κάνοντας το 1-2.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσαν όμως η άμυνα της Δράμας ήταν συμπαγής και κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό.

Έτσι η Κ14 μας μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση σαν καλύτερη 2η κάτι όμως που είναι δύσκολο και θα το γνωρίζουμε μέχρι το Πάσχα, όταν και θα τελειώσουν και τα παιχνίδια των άλλων ομίλων.

ΕΠΣ Δράμας: 1 ΕΡΕΛΙΑΔΗΣ 2 ΚΑΛΑΘΑΣ(79’ ΚΑΚΑΛΘΑΣ) 3 ΡΟΥΤΣΗΣ 4 ΟΥΖΟΥΝΗΣ 5 ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ 6 ΞΕΝΙΔΗΣ(79’ ΣΙΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) 7 ΣΥΜΙΡΔΑΝΗΣ(41’ ΚΟΦΑΝΤΙΔΗΣ) 8 ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ 9 ΚΙΟΣΙΔΗΣ (41’ ΚΛΟΤΣΙΚΑΣ)10 ΣΟΛΑΚΗΣ 11 ΣΥΓΓΙΡΙΔΗΣ (74’ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ)

ΕΠΣ Κιλκίς: 1 ΜΠΑΠΚΑΣ 2 ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ 3 ΚΕΣΙΔΗΣ 4 ΗΛΙΑΔΗΣ 5 ΚΑΤΟΥΔΗΣ 6 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ 7 ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 8 ΜΑΤΑΣ 9 ΓΑΛΕΑΣ 10 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 11 ΕΛΜΑΚΛΗΣ

Αγωνίστηκαν: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΙΛΛΙΔΗΣ Σ., ΔΑΙΛΛΙΔΗΣ Φ., ΚΑΚΑΒΙΤΣΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της κ14 Κυριάκο Καρίπη ο οποίος δήλωσε:

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία των παιδιών στο πρωτάθλημα, καταφέραμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αυτά τα παιδιά να νιώσουν και να αγαπήσουν αυτή την ομάδα που δημιουργήσαμε και είναι η βάση για ότι καλό μελλοντικό έρχεται.

Εννοείται  ότι αγώνα με τον αγώνα η αγωνιστική εικόνα βελτιωνότανε και χρησιμοποιήσαμε στο β γύρο παιδιά γεννημένα του 2010 και αφήνουμε μια παρακαταθήκη για την επόμενη  χρονιά που πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Αυτό που κρατάμε είναι η χαρά που νιώσανε τα παιδιά και τα χαμόγελα που είδαμε στα πρόσωπα τους καθώς με σκληρή δουλειά καταφέραμε να βελτιωθούν και διακριθούν κάποια από αυτά, με μεγαλύτερους συλλόγους να εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Τώρα περιμένουμε για το αν θα μπορέσουν να προκριθούν στις καλύτερες 16 ομάδες κάτι που θα είναι μεγάλη επιτυχία για αυτά τα παιδιά και τους αξίζει βάση της προσπάθεια που έκαναν όλους αυτούς τους μήνες και της εξέλιξης που είχανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *