Δύσκολα ο Βώλακας | Άντεξαν 80’ λεπτά τα Κουδούνια, άνετη νίκη για Νέα Αμισό

Με την 3η  αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ και στον 2ο όμιλο εκεί που σε 3 αναμετρήσεις  σημειώθηκαν 12 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 51 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στα Κουδούνια ο τοπικός Αστέρας άντεξε μόλις 80’ στην πίεση της Κ. Βρύσης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σεμπελίδης νωρίς μόλις  στο 18ο λεπτό. Η Καλη Βρύση βρήκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο για το τελικό 0-3.

Δύσκολα κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του Φωτολίβους ο Βώλακας για το τελικό 2-1. Στο 25’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ ενώ η ομάδα του Βασίλη Σαρακασίδη είχε 3 καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το παιχνίδι κάτι που κατάφερε στο 40’ με τον Ρουμελιώτη. Στην επανάληψη ο Βώλακας συνέχισε να έχει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας όμως η άμυνα του Φωτολίβους ήταν Μαεστρικά καλά στημένη, όμως στο 81’ ο Βώλακας βρήκε το γκολ πάλι με τον Τσιμισκίδη για το τελικό 2-1.

Εύκολο απόγευμα για την Νέα Αμισό φιλοδώρησε τον Ακρίτα με 6 τέρματα και έχει καταφέρει να πετύχει στις 3 πρώτες αγωνιστικές 19 γκολ ενώ δέχτηκε μόλις 1. Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι: Βραμέντζαλης, Μουχτάρης, Πουλάς, Παπακωνσταντίνου ενώ δύο τέρματα πέτυχε ο Μπαντής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ – ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 0-3
18′ Σεμπελίδης, 81′ Κωνσταντινίδης, 88′ Λάμπρου


ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 2-1
25′,81′, Τσιμισκίδης / 40′ Ρουμελιώτης

ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 0-6
7′ Βραμέντζαλης, 25′,70′ Μπαντής, 31′ Παπακωνσταντίνου, 48′ Μουχτάρης, 80′ Πουλάς.


Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ δ.δ
Αναβολή

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *