Δόξα Δράμας – Προσοτσάνη Γ.Σ. 2-0: Άνετη και δίκαιη επικράτηση για τους μαυραετούς

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους μαυραετούς στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με νίκη 2-0 απέναντι στην πολύ έμπειρη και πάντα υπολογίσιμη Προσοτσάνη.

Το τελικό αποτέλεσμα πέρα για πέρα δίκαιο με την Δόξα να βρίσκει ένα γρήγορο γκολ στο 11’ από σέντρα του Κόντου και κεφαλιά του φορ Δημήτρη Κυριακίδη και να διπλασιάζει τα τέρματα της στο 37’ από έξοχη κάθετη πάσα του Περσίδη και ωραίο τελείωμα του Αλέξανδρου Κόντου.

Στο β’ μέρος και πάλι η Δόξα είχε την υπεροχή του ματς και ευκαιρίες με Τέλο και Κυριακίδη να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, με την Προσοτσάνη να απειλεί στο 75’ σε προσπάθεια του Ντόβα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Παρασκευούδη Αλέξανδρο και Τσακίρη Κωνσταντίνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιώργος Λάλας): Μπεζυρτζής, Μπλιός, Χατζηαθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου(74’ Τρελλόπουλος Νίκος), Λουκοβίτης(60’ Γαλάζιος), Περσίδης(60’ Βασιλειάδης Μίλτος), Κυριακίδης Δημήτρης(85’ Κυριακίδης Γιάννης), Τέλο Γιώργος, Κόντος(85’ Ιορδανίδης Άρης).

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Καλαϊτζίδης(32’ Τσακμακίδης), Ντόβας, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Γιάντζιος Γιώργος(64’ Γιάντζιος Πασχάλης), Παναγιωτίδης, Αφεντουλίδης, Λάμπρου, Καλαϊτζής(64’ Φλέγγας), Γουνατίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *